Survivor: Μαίη Εμμανουηλίδου και Στέλλα Ανδρεάδου οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor παρακολουθήσαμε τον δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας, με τις δύο ομάδες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για τη μεγάλη νίκη.

Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για την εβδομάδα είχε αναδειχθεί ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται σε μεγάλη ένταση με αρκετούς από τους παίκτες. Μεταξύ αυτών ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος προσπαθεί να διώξει τον Σπύρο Μαρτίκα από το παιχνίδια, ιδιαιτέρα μετά το χθεσινό συμβούλιο όπου ο δεύτερος τον κατηγόρησε ότι δεν τον σέβεται κι ότι ξαφνικά έχει αναπτύξει φιλίες με την Ασημίνα Χατζηανδρέου και την Βρισηίδα Ανδριώτου γιατί έχει σχέδιο κι απώτερο σκοπό στο Survivor.

Στο αποψινό αγώνισμα για την ασυλία οι κόκκινοι ήταν αυτοί που δέχθηκαν ξανά την ήττα, με τους μπλε να είναι θεατές στο συμβούλιο του νησιού στο Survivor.

Όπως ανάφερε ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, οι κόκκινοι ψήφισαν κι η απόφαση έχει παρθεί. Η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση είναι η Μαίη Εμμανουηλίδου ενώ ο Γιώργος Ταλάντσεβ, ο οποίος είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, υπέδειξε ως τρίτη υποψήφια για την ομάδα του, την Στέλλα Ανδρεάδου. Οι δύο τους θα παλέψουν για την παραμονή τους στο παιχνίδι μαζί με τον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος είχε συζητήσει με τους συμπαίκτες του για να γίνει έτσι.

Read More

And More