Survivor – Μαριάνθη Κάσδαγλη: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή της – Κατακεραυνώνει Νικολέτα και Καρολίνα

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη αποχώρησε από το Survivor, καθώς συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους, με αποτέλεσμα ο Τριαντάφυλλος και η Έλενα να παραμείνουν στο παιχνίδι. Η 29χρονη πλοίαρχος λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή της έκανε τις πρώτες της δηλώσεις στην εκπομπή Love It, κάνοντας μεγάλες αποκαλύψεις για τους συμπαίκτες της στην κόκκινη ομάδα.

“Είμαι πάρα πολύ καλά, αν και ήθελα να παραμείνω στο παιχνίδι. Εκείνη τη στιγμή δεν έβλεπα πίσω μου, δεν είδα ότι όλοι είχαν φύγει και είχαν πάει πάνω στην Ελένη. Δεν ήταν και η πιο ωραία κίνηση, αλλά εντάξει καταλαβαίνω χάρηκαν τα παιδιά που έμεινε η Ελένη, ένας δικός τους άνθρωπος. Άκουγα από πίσω μου να λένε για το show, πριν την έναρξη του αγώνα και αρνητικά σχόλια. Η πιο προκλητική από όλους ήταν η Νικολέτα. Άρχισε να κοροϊδεύει να λέει αρνητικά πράγματα για μένα. Της είπα κανόνισε τα ματσαρίσματα για να βγει να χορέψει, αυτή είναι η έννοια της. Είναι φιδίσια αυτά τα πράγματα από γυναίκα προς γυναίκα.

Διάβασε επίσης: Μαριάνθη Κάσδαγλη – H 29χρονη πλοίαρχος με το εντυπωσιακό Instagram 

Είχαν στρατηγική για να ρίξουν την ψυχολογία μου. Δεν ξέρω αν η Καρολίνα είπε αυτή τη λέξη, την ρώτησα και δεν απάντησε άρα είχε λερωμένη τη φωλιά της. Δεν μιλούσε κανείς στον Τριαντάφυλλο, ούτε σε εμένα. Ήμασταν τα δύο μαύρα πρόβατα της κόκκινης ομάδας. Πιέστηκα ψυχολογικά, έπεσαν εννέα άτομα πάνω μου. Βρήκα φαγητό στο δάσος, ένα φρούτο. Ο Κόρο πατάει πολύ στην εξωτερική του εμφάνιση. Θέλει να καυχιέται για τις κατακτήσεις του, τα μπαρ που έχει δουλέψει στη Μύκονο, για τα πολυτελή ταξίδια του. Θέλει να κινεί και να καθοδηγεί τα νήματα.

 

Η Νικολέτα θέλει να δείχνει γλυκιά, αλλά δεν είναι έτσι. Μου το έλεγε η Σοφία! Ο Ηλίας ξεχωρίζει σαν ψυχή και ως άνθρωπος, αλλά επηρεάζεται από τους άλλους. Η Καρολίνα πατούσε πάνω σε πέτρες, για να πάρει ύψος. Βουτηγμένη μέσα στα κόμπλεξ και την ανασφάλεια ήταν περισσότερο από εμένα” ξεκαθάρισε η Μαριάνθη Κάσδαγλη.

Read More

And More