Survivor: Μαχητές εναντίον Γιώργου Κατσαούνη – Όσα θα δούμε απόψε

Survivor: Ο Γιώργος Κατσαούνης ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση, μετά το χθεσινό συμβούλιο – Όσα θα δούμε απόψε στις 21:00 στον ΣΚΑΙ.

Survivor – Εξελίξεις

Στο αποψινό επεισόδιο φαίνεται πως η γνώμη των παικτών της Μπλε ομάδας δεν αλλάζει και πως η βασική τους επιθυμία είναι ο συμπαίκτης τους να βρεθεί εκτός παιχνιδιού.

Τι κλίμα επικρατεί στην Κόκκινη ομάδα με τις πρόσφατες εξελίξεις; «Τα παιδιά με φοβούνται ως παίκτη. Πάτησαν σε μια ευκαιρία για να με διώξουν», δηλώνει ενοχλημένος ο Γιώργος Κατσαούνης.

Τους Survivors όμως περιμένει ένας υδάτινος στίβος για τη διεκδίκηση της δεύτερης ασυλίας της εβδομάδας. Ποια ομάδα θα την κατακτήσει και ποιοι παίκτες θα βρεθούν συνυποψήφιοι του Γιώργου Κατσαούνη;

Survivor – Τηλεθέαση

Το τηλεοπτικό κοινό επέλεξε το Survivor για τα βράδια του Σαββατοκύριακου διατηρώντας και τις δύο μέρες το πρόγραμμα, στην πρώτη θέση της τηλεθέασης.

Το παιχνίδι που έχουν αγαπήσει οι τηλεθεατές σημείωσε το Σάββατο τηλεθέαση 27,6% στο γενικό σύνολο του κοινού και 27,1% στο δυναμικό κοινό. Την Κυριακή η τηλεθέαση στο γενικό σύνολο του κοινού ήταν 26,3% και 27,8% στο δυναμικό κοινό.

 

Read More

And More