Survivor – Μυριέλλα Κουρεντή: «Δεν είχε ποτέ σχέση με τον εκδότη από τις Σέρρες»

Αναμφισβήτητα η Μυριέλλα Κουρεντή αποτελεί ένα από τα πιο δημοφιλή πρόσωπα του φετινού Survivor. Η γνωστή ηθοποιός βρίσκεται στο επίκεντρο της lifestyle επικαιρότητας τόσο λόγω του ειδυλλίου της με τον Γιώργο Κατσαούνη όσο και με τη σχέση της έξω από το παιχνίδι με τον καλλιτέχνη, Γιάννη Λυγνό.

Η κολλητή φίλη της ηθοποιού Ιωάννα μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» για την Μυριέλλα Κουρεντή και σχολίασε τα όσα ακούγονται για εκείνη.

Μάλιστα, η ίδια αναφέρθηκε στα πρόσφατα δημοσιεύματα που ήθελαν την ηθοποιό να διατηρεί σχέση με Σερραίο εκδότη, τον Κωνσταντίνο Πεταλωτή, γεγονός το οποίο διέψευσε κατηγορηματικά. 

«Η Μυριέλλα Κουρεντή είναι ένας άνθρωπος που δεν της αρέσει όλη αυτή η δημοσιότητα. Κρατάει χαμηλό προφίλ και ξαφνικά έχει γίνει όλο αυτό το πράγμα. Η οικογένειά της και οι φίλοι της έχουν θορυβηθεί με όλο αυτό. Προφανώς και γνώριζε ότι θα γίνει όλο αυτό.

Πιστεύω ότι ζορίζονται πάρα πολύ. Δεν μου φαίνεται αληθινό το ειδύλλιο με τον Γιώργο Κατσαούνη. Η Μυριέλλα είναι ένας άνθρωπος που δεν θα έκανε σχέση με κάποιον που δεν γνωρίζει και που δεν έχει μιλήσει τόσο πολύ. Προφανώς έχει βρει και εκείνος το κουμπί της γιατί είναι πολύ ευαίσθητη και δοτική. 

Η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Γιάννης Λυγνός έχουν μια πολύ όμορφη σχέση και είναι πολύ κοντά. Δεν θέλω να πω ότι είναι σε σχέση κανονικά. Έχουν κοινά χαρακτηριστικά και είναι πολύ χαρούμενοι μαζί. Μιλάω καθημερινά μαζί του» ανέφερε αρχικά η Ιωάννα.

 

Όσον αφορά στη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Πεταλωτή, η Ιωάννα ήταν ξεκάθαρη: «Δεν είναι πρώην της ο κύριος αυτός. Το ότι μπορεί να βγει ένα ποτό με κάποιον ή ένας δημοσιογράφος να πάρει μια συνέντευξη και να πάτε να πιείτε έναν καφέ, δεν μπορούμε να βάλουμε την ταμπέλα ότι έχει σχέση με το άτομο αυτό.

Είναι εύκολο να βγει ο καθένας και να πει το οτιδήποτε, όταν ο άλλος δεν είναι εδώ να απαντήσει. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, από τη μεριά της Μυριέλλας πέρασε κάποιες ημέρες στις Σέρρες. Μη βάζουμε ταμπέλες, γιατί δεν υπάρχει ο αντίλογος».

Read More

And More