Survivor – Μυριέλλα Κουρεντή: Την έστησαν στον τοίχο οι συμπαίκτες της για τα φιλιά με τον Κατσαούνη

Τα τρυφερά τετ α τετ του Γιώργου Κατσαούνη με την Μυριέλλα Κουρεντή στο σημερινό επεισόδιο του Survivor προκάλεσε για ακόμη μια φορά την αντίδραση των παικτών από την ομάδα των διασήμων.

Στο συμβούλιο του νησιού οι περισσότεροι παίκτες της κόκκινης ομάδας εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους με την συμπεριφορά της Μυριέλλας Κουρεντή καθώς δε θεωρούν πως συμμερίζεται τη στεναχώρια της ομάδας τους όταν χάνουν αλλά νοιάζεται μόνο για το φλερτ της με τον Γιώργο Κατσαούνη.

Η Μυριέλλα Κουρεντή από τη δική της πλευρά επέμεινε ότι δε θεωρεί πως έκανε κάτι κακό και πως σε καμία περίπτωση δεν “ερωτοτροπούσε” με τον Γιώργο Κατσαούνη όπως είπαν οι συμπαίκτες της. Ανάμεσα στους παίκτες της κόκκινης ομάδας σημειώθηκε για ακόμη μια φορά μεγάλη ένταση με τον Απόστολο Ρουβά να διαχωρίζει τη θέση του λέγοντας πως το τι κάνει η ηθοποιός δεν έχει καμία σχέση με τις ήττες τους ενώ ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και η Ναυσικά Παναγιωτοπούλου πήραν το μέρος της.

Φυσικά για το θέμα τοποθετήθηκε και ο Γιώργος Κατσαούνης εκφράζοντας την ενόχλησή του με όσα άκουγε αφού όπως είπε δεν τους αφορά το τι κάνει αυτός με την Μυριέλλα.

Read More

And More