Survivor – Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Ο Κώστας Πηλαδάκης στεναχωρήθηκε με όσα έγιναν»

Εξοργισμένη ήταν στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, ύστερα από τον τσακωμό της με την Βρισηίδα Ανδριώτου. (Δες εδώ όσα συνέβησαν)

Η Μαρία Καλάβρια, η οποία διατηρεί στενή φιλία με το γνωστό μοντέλο, εμφανίστηκε μέσω Skype στην εκπομπή «Love It» και μίλησε για την συμπεριφορά της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου αλλά και την αντίδραση του συντρόφου της, Κώστα Πηλαδάκη.

«Ήταν δικαιολογημένη έκρηξη της Ναυσικάς, από όσο είδα και στη συνέντευξη που έδωσε είχε μαζέψει πάρα πολλά πράγματα. Επειδή την ξέρω πολύ καλά, η Ναυσικά δεν χαρίζεται, σε κάποια άτομα κρατάει την ψυχραιμία της αλλά υπάρχει και ένα όριο. Ακόμη και τώρα το αντιμετωπίζει ψύχραιμα, ενώ η Βρισηίδα είναι κουραστική. 

Είναι ντροπή! Το τι κάνει η Ναυσικά είναι δικαίωμά της. Από την άλλη τη θαυμάζω γιατί το να κρατηθεί τόσο πολύ και να μην της κάνει επίθεση είναι άξια για μένα. Η Βρισηίδα έκανε επίθεση σε όλους. 

Εννοείται το συζητήσαμε με τον σύντροφό της. Ο Κώστας Πηλαδάκης είναι ένας άνθρωπος άλλου επιπέδου, δεν θα καθίσει να ασχοληθεί με πράγματα που λέει ο καθένας και η καθεμία. Είναι αρκετά στεναχωρημένος με το θέμα της Ναυσικάς, γιατί ξέρει ότι αυτά τα πράγματα την ενοχλούν. Αλλά όλο αυτό το πράγμα είναι μέσα στο παιχνίδι, πάντα θα υπάρχει ο αντίλογος» σχολίασε η Μαρία Καλάβρια. 

Read More

And More