Survivor: Ο Απόστολος Ρουβάς, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και ο Άρης Σοϊλέδης οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Η μπλε και η κόκκινη ομάδα έδωσαν έναν σκληρό αγώνα στο στίβο μάχης, με σκοπό να κερδίσουν την πολυπόθητη ασυλία του Survivor

Η νίκη για τους κόκκινους αποτελούσε επιτακτική ανάγκη στο σημερινό παιχνίδι του Survivor, καθώς στο πρώτο αγώνισμα ηττήθηκαν, με αποτέλεσμα να βγάλουν στον τάκο την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Οι Κόκκινοι δεν ήθελαν με τίποτα το αρνητικό… δύο στα δύο και έδωσαν τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο του Survivor, προκειμένου να πάρουν τη νίκη και να βγει υποψήφιος από τη μπλε ομάδα.

Οι Κόκκινοι πήραν την πρώτη νίκη με 8-6 κι έκαναν το 1-0, με τις δυο ομάδες να προχωρούν στη συνέχεια στον δεύτερο αγώνα.

Στον δεύτερο αγώνα, οι Κόκκινοι πήραν ξανά τη νίκη με 8-6, έκαναν το 2-0 και ξέσπασαν σε ξέφρενους πανηγυρισμούς για την εξασφάλιση της ασυλίας. Αντίθετα, οι μπλε, που έχασαν στο παιχνίδι, πήραν μέρος στο αγώνισμα ατομικής ασυλίας.

Νικητής στο παιχνίδι της ατομικής ασυλίας αναδείχθηκε ο Τάκης Καραγκούνιας.

 

Στη συνέχεια οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του Survivor, όπου οι μπλε θα ψήφιζαν για να συμπληρώσουν τους υποψήφιους προς αποχώρηση αυτής της εβδομάδας στο reality επιβίωσης.

 

Από την κόκκινη ομάδα, υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι η Ασημίνα Χατζηανδρέου (από την ψηφοφορία) και ο Απόστολος Ρουβάς μετά την υπόδειξη της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου, λόγω της ατομικής της ασυλίας.

 

Από την ψηφοφορία της μπλε ομάδας, στον τάκο βγήκε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ενώ ο Τάκης Καραγκούνιας, λόγω της ατομικής ασυλίας, έβγαλε υποψήφιο τον Άρη Σοϊλέδη.

 

Άρα, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση γι’ αυτή την εβδομάδα είναι η Ασημίνα Χατζηανδρέου, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο Απόστολος Ρουβάς και ο Άρης Σοϊλέδης.

Read More

And More