Survivor: Ο Άρη Σοϊλέδης έκανε αποκάλυψη «βόμβα» – Έξαλλος ο Σπύρος Μαρτίκας

Λίγο πριν ξεκινήσει το αγώνισμα για το έπαθλο επικοινωνίας στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, ο Άρης Σοϊλέδης και ο Σπύρος Μαρτίκας προχώρησαν σε νέες εντάσεις. Τα λόγια του Σπύρου περί ηθικής ώθησαν τον Άρη να αποκαλύψει πως ο πρώτος θέλησε να δράσει με σχέδιο στον αγώνα ασυλίας.

«Θέλω να αφήνεις να μιλούν για ηθική ανθρώπους που έχουν. Εσύ δεν έχεις ηθική στο Survivor, που λες ότι το παίζεις σωστά. Δεν μπορώ να πω παραπάνω πράγματα γιατί δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος. Σε παρακαλώ μην ανοίγεις θέματα ηθικής εσύ. Έχω ένα πάτημα στο χέρι μου. Δεν μπορώ έναν άνθρωπο να μιλά για ηθική, όταν ο Σπύρος Μαρτίκας έλεγε πριν τη δεύτερη ασυλία να τη χάσουμε για να βγει ο Κωνσταντίνος υποψήφιος και να μη φύγει αυτός. Προφανώς φοβόταν να βρεθεί αντιμέτωπος με τον Τάλα ή τον Στάθη. Αυτό είναι ανήθικο. Δεν θα το δεχόμουν αυτό σε καμία περίπτωση και δεν θα το έλεγα αλλά δεν μπορεί να λέει ότι είμαι ανήθικος»

Ο Σπύρος ξέσπασε με τα λεγόμενά του κι είπε: «Η ομάδα μου επιβεβαιώνει κάτι τέτοιο; Μόνος μου θα έπαιζα τον αγώνα; Άρη άκουσέ με επειδή φέρεσαι κατάφωρα με απίστευτες ψευτιές, ευχαριστώ τον κόσμο που έχει στηρίξει εδώ και πέντε μήνες την ηθική υπόστασή μου, 9 φορές υποψήφιος. Δεν ανέχομαι κανένα στα 45 μου χρόνια να μου τη σπιλώσει. Έχω αποδείξει στην πραγματική μου ζωή την ηθική μου υπόσταση».

 

Read More

And More