Survivor: Ο Γιώργος Ασημακόπουλος “καρφώνει” τον Κόρο – “Δε δίνει ούτε του αγγέλου του νερό”

Ο τρόπος που έχουν διαμορφωθεί πλέον οι ομάδες του Survivor φαίνεται πως έχει φέρει ανακατατάξεις και στις παρέες των παικτών. Ο Γιώργος Ασημακόπουλος και ο Γιώργος Κόρομι είναι δυο παιδιά που από την πρώτη μέρα έκαναν παρέα και βρίσκονταν στην ίδια ομάδα. Πλέον όμως είναι αντίπαλοι και το γεγονός πως κάθε φορά κάποιος κερδίζει έπαθλα και κάποιος χάνει.

Στο σημερινό επεισόδιο το έπαθλο κέρδισε η μπλε ομάδα της οποίας μέλος είναι ο Γιώργος Κόρομι. Τα σχόλια του παίκτη για το έπαθλο όμως αργότερα στην καλύβα φαίνεται πως ενόχλησαν τον Γιώργο Ασημακόπουλο που δεν κατάφερε να το γευτεί και μάλιστα έφτασε σε σημείο να κάνει κάποια πολύ άσχημα σχόλια για τον μέχρι σήμερα φίλο του.

“Είδα μια στάση του Κόρο που είχα ξαπλώσει και δεν ήθελα να ακούω για το φαγητό…. Είχε φουσκώσει την κοιλάρα του και μας έλεγε δε μπορώ, έχω φουσκώσει…. Εδώ τα παιδιά χθες συζήταγαν για τα μπριζολάκια και μας έκαναν την καρδιά περιβόλι. Και μου λέγατε “αχ ήταν πολλές οι πατάτες”. Σε κάποια φάση είπα στον Κόρο ότι αν είναι να πούμε στην παραγωγή να σας βάζουν μικρότερες ποσότητες να μη βαρυστομαχιάζετε… Και μου λέει “όχι θα τα φέρνω σε εσένα”, “ναι εσύ δε δίνεις του αγγέλου σου νερό” του λέω. Δεν έχω σκοπό να του μιλήσω. Είναι πράγματα που θα μπορούσε να τα καταλάβει μόνος του. Δε με αφορά. Σε λίγες μέρες θα δούμε πράγματα που ήταν δεδομένα να μην είναι πλέον. Οι άνθρωποι αλλάζουν μέρα με τη μέρα” ανέφερε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

 

Read More

And More