Survivor: Ο Γιώργος Κατσαούνης δεν πίστευε στα μάτια του όταν διάβασε το γράμμα της Μυριέλλας Κουρεντή

Το πολυσυζητημένο γράμμα του φετινού Survivor διάβασε μπροστά στην κάμερα, ο Γιώργος Κατσαούνης  αφού αποφάσισε να μάθει επιτέλους όσα του έγραψε η Μυριέλλα Κουρεντή για την σχέση της με τον John με τον οποίο μέχρι προχθές δήλωνε ζευγάρι.

Το γράμμα της Μυριέλλας Κουρεντή

«Με τον john είμαστε μόνο συνεργάτες και καλοί φίλοι, το ερωτικό δεν μας βγήκε και μπήκα στο παιχνίδι για να προωθήσω την μουσική μας. Αυτό που έκανες παραλίγο να τα καταστρέψει όλα. Είναι το μεγαλύτερό μου όνειρο.

Ξέρω πως κατά βάθος θες μόνο το καλό μου. Σε παρακαλώ, σταμάτα να αναφέρεις τον John, ο οποίος είναι ο άνθρωπος που αυτή τη στιγμή φροντίζει και τρέχει για τα πάντα. Η αλήθεια είναι πως έξω από το Survivor και μόνο θα φανεί, ότι είμαστε όντως συμβατοί. Γι’ αυτό και μένουμε ο ένας στην αγκαλιά του άλλου», έγραψε η παίκτρια του Survivor.

Έκπληκτος ο Γιώργος Κατσαούνης ξέσπασε στην κάμερα: «Με εκμεταλλεύτηκε και είναι πολύ άσχημο αυτό που έκανε για να μείνει μέσα στο παιχνίδι, δεν είχε κανένα όφελος από μένα», ενώ σε άλλο σημείο ανέφερε για τον σύντροφο της Μυριέλλας Κουρεντή: «Αυτό το παιδί, τον John τον έσκισε, τον έκανε ξεφτίλα».

Read More

And More