Survivor: Ο Μαρτίκας «δίκασε» τον Ρουβά και το Twitter τον «έσφαξε με το γάντι» – «Είναι σεφ, είναι 45 ετών γιατί να τον λυπηθώ;»

Ο Σπύρος Μαρτίκας στο αποψινό επεισόδιο του Survivor έβαλε στο στόχαστρό του τον Απόστολο Ρουβά, για το γεγονός ότι «κρατάει τις θέσεις» από νεότερα άτομα μέσα στο παιχνίδι. 

Ο αμφιλεγόμενος παίκτης της μπλε ομάδα «δίκασε» τον γνωστό σεφ, λέγοντας χαρακτηριστικά: 

«Θα πρέπει τα μεγαλύτερα συμβόλαια κάποιων που έμειναν πάνω από 3,5 μήνες πλέον, να δώσουν προτεραιότητα σε νεότερους ανθρώπους που πραγματικά αξίζουν να παραμείνουν στο παιχνίδι. Δύο από αυτούς είναι η Τζο και η Σταυρούλα. Τώρα ο Απόστολος, 45 χρονών να τον δικαιολογεί ο Άρης που είναι και κουμπάρος του και με το τι έχει περάσει στη ζωή του ο άνθρωπος, εύχομαι να είναι καλά. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να έχει περάσει δύσκολα και εκείνος.

Από την άλλη καταλαβαίνω ότι έχει ένα πολύ δυνατό συμβόλαιο στο Survivor και κλείνει σχεδόν τέσσερις μήνες. Καταλαβαίνω ότι είναι ένας σεφ, ο οποίος έχει πρωινή εκπομπή, είναι 45 χρονών, έχει το όνομα που τον ακολουθεί και τον στηρίζει τόσα χρόνια. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να λυπηθώ τον Απόστολο και να μη στηρίξω την Τζο ή την Σταυρούλα».

Από την άλλη, ο Τάκης Καραγκούνιας αντέδρασε κι ανέφερε πως λέει μπαρουφολογίες κι ότι το Survivor είναι για όλες τις ηλικίες.

 

Το Twitter δεν πήρε με καλό μάτι τις δηλώσεις του Σπύρου Μαρτίκα και τον «έσφαξε με το γάντι» καθώς μη ξεχνάμε ότι ο παίκτης της μπλε ομάδας είναι στην ίδια ηλικιακή ομάδα με τον Απόστολο Ρουβά.

Δες τα καλύτερα tweets:

Read More

And More