Survivor: Ο Σάκης κατά του James – “Είσαι 24 ετών και ακόμα δεν ξέρεις να μιλάς”

Λίγο πριν το αγώνισμα ασυλίας στο Survivor, παρακουθήσαμε μια έντονη λεκτική αντιπαράθεση ανάμεσα στον James Καφετζή και στον Σάκη Κατσούλη. Όλα ξεκίνησαν όταν ο αρχηγός της μπλε ομάδας άρχισε να μιλάει για τον σεβασμό και το γεγονός ότι είναι κάτι που δεν έχει σχέση με ηλικίες αλλά κάτι που κερδίζεται…

Τότε, ο Σάκης Κατσούλης δεν έμεινε αμέτοχος και απάντησε στον συμπαίκτη του: «Προτιμάω να μην μιλάω πριν από τους αγώνες. Με ενδιαφέρει πάρα πολύ το αγώνισμα ασυλίας και θέλω πολύ να νικήσει η ομάδα μου. Παρ’ όλα αυτά μια ερώτηση έχω να κάνω στον Τζέιμς… Ας αναλογιστεί για ποιο λόγο έχουν μείνει τρεις γιατί η υπόλοιπη ομάδα συνεχίζει να πιστεύει σε θέματα ηθικής και θα μείνω εκεί… Αρχές και αξίες δημιουργούνται σε ένα άτομο στη διάρκεια της ζωής του και όχι για να αποδείξει κάτι» σημείωσε χαρακτηριστικά σε έντονο ύφος.

Από την πλευρά του, ο James απάντησε πως «Σάκη, λες για ηθικές και τα λοιπά αλλά εσύ ήσουν αυτός που δημιούργησε ένταση και ύψωσες φωνές και ήσουν πάρα πολύ προκλητικός». «Μάθε λίγο να μιλάς γιατί είσαι 24 ετών και ακόμα δεν ξέρεις να μιλάς» συμπλήρωσε ο Σάκης Κατσούλης, με την Άννα Μαρία Βέλλη να μένει με το στόμα ανοιχτό.

Read More

And More