Survivor: Ο Τριαντάφυλλος “δίκασε” την Ελευθερίου – Οι προηγούμενες δηλώσεις του Παππά που αποδεικνύουν ότι μάλλον έχει δίκιο

To επεισόδιο της Tετάρτης τα είχε όλα στο Survivor. Ανατροπές, εντάσεις και αποχωρήσεις. Ένα από τα Highlight του χθεσινού επεισοδίου ήταν και τα όσα ανέφερε ο Τριαντάφυλλος στο συμβούλιο του νησιού για την Ελευθερία Ελευθερίου.

Συγκεκριμένα ο Τριαντάφυλλος ανέφερε πως η Ελευθερία όσο βρίσκονταν στην ίδια ομάδα και πριν η Κάτια αποχωρήσει, τον είχε πλησιάσει ενώ καθόταν μαζί με τον Πάνο Καλίδη και μίλαγε άσχημα για την Κάτια γεγονός που φανέρωνε τη ζήλια της. Ακούγοντας αυτά η Ελευθερία Ελευθερίου ξέσπασε σε γέλια προσπαθώντας να διαψεύσει όσα λέγονταν για το άτομό της. Ο Πάνος Καλίδης δε, όταν ρωτήθηκε αρκέστηκε να πει, “δε θυμάμαι κάτι τέτοιο. Μη με μπλέκεις τώρα, θυμάμαι ότι είχε κάποιες ενστάσεις για την Κάτια”. 

Ωστόσο ο Τριαντάφυλλος δεν είναι ο πρώτος παίκτης που αναφέρει κάτι τέτοιο για την Ελευθερία Ελευθερίου αφού σε προηγούμενο επεισόδιο ο Αλέξης Παππάς είχε πει

Χθες υπήρχε η απορία σχετικά με το πώς γίνεται να είναι δύο φορές προτεινόμενος ο Γιώργος. Έχω συζητήσει με τον Γιώργο και ο άνθρωπος προσπαθούσε να καταλάβει τι έκανε. Προσπαθούσα και εγώ να καταλάβω τι έκανε. Δεν έβρισκα κάτι αρνητικό. Εδώ οι περισσότεροι προσποιούμαστε πως έχουμε δημοκρατία. Αν λένε δύο αλήθειες, πέντε ψέμματα… Η Ελευθερία χθες ήρθε και με ρώτησε τι θα ψηφίσω. Καλό θα είναι εδώ πέρα να έχουμε να κάνουμε με την αλήθεια μας και όχι με αυτό που μας συμφέρει. Μπορούμε να προσποιηθούμε για την άποψη μας και να χαράξουμε δρόμους ανάλογα τις παρέες που κάνουμε. Ήθελα να ακούσω ένα σημάδι πως αυτό μου κάνει και πως μπορεί να με κάνει την επόμενη εβδομάδα να τον ψηφίσω. Εγώ ζήτησα από την ομάδα μου να αναφέρει προβλήματα που έχει ο Γιώργος για να τον βοηθήσουν να τα αλλάξει και να βοηθηθώ και εγώ λέγοντας πως έχω μια ομάδα αξιολογη και λειτουργεί αξιοκρατικά. Κανένας δεν ανέφερε κάτι ουσιώδες. Η Ελευθερία με ρώτησε με το ζουζουνίστικο της τρόπο, αφού είχε μάλλον προηγηθεί καθοδήγηση από έναν συμπαίκτη μου για το ποιος θα μιλήσει με τον Αλέξη. Της είπα την Ανθή και εκείνη μου είπε πως δεν ξέρει”.

Τα συμπεράσματα δικά σας

Read More

And More