Survivor: Ο Τριαντάφυλλος είναι για όγδοη φορά υποψήφιος και το Twitter τον γλεντάει

Σε έναν αρκετά διαφορετικό στίβο μάχης αγωνίστηκαν οι δύο ομάδες στο αποψινό επεισόδιο του Survivor. Με σκορ 10-6, οι μπλε κέρδισαν την πολυπόθητη ασυλία έναντι των κόκκινων, ενώ είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν και λαχταριστές φυστικόμπαλες και να παίξουν παιχνίδια στο Playstation. 

Από την άλλη η κόκκινη ομάδα πήγε στο αγώνισμα ατομικής ασυλίας, το οποίο κέρδισε ο Σάκης Κατσούλης. Ο Σάκης δεν θα μπορέσει να ψηφιστεί και αύριο θα πρέπει να υποδείξει ακόμη έναν συμπαίκτη του υποψήφιο προς αποχώρηση.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιανός υποδέχτηκε τις δυο ομάδες στο Συμβούλιο του Νησιού. Οι μπλε αφού κέρδισαν την πρώτη ασυλία παρακολούθησαν το συμβούλιο ως απλοί θεατές, ενώ οι κόκκινοι αναγκάστηκαν να ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους. Ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση αναδείχθηκε… για όγδοη φορά ο Τριαντάφυλλος!

Ο τραγουδιστής της κόκκινης ομάδας έχει κάνει ρεκόρ στο Survivor με τις περισσότερες υποψηφιότητες από όλους! Τι και αν οι συμπαίκτες του τον ψηφίζουν κάθε εβδομάδα, ο Ντάφυ δεν λέει να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο!

 

Δες τις αντιδράσεις στο Twitter:

Read More

And More