Survivor: Ο Τριαντάφυλλος προκάλεσε τον Κώστα σε ένα run και… θριάμβευσε

Ακόμα ένας μεγάλος καυγάς ανάμεσα στους παίκτες της κόκκινης ομάδας του Survivor πραγματοποιήθηκε λίγο πριν από το αγώνισμα ασυλίας. Τα μέλη της κόκκινης ομάδας ήρθαν ξανά σε σύγκρουση με αφορμή τον Τριαντάφυλλο. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στον τραγουδιστή, ρωτώντας τον, μεταξύ άλλων, αν θα αγωνισθεί σε αυτόν το στίβο μάχης ή όχι.

Ο Τριαντάφυλλος πήρε το λόγο και αφού είπε όσα ήθελε να πει, προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις των συμπαικτών του, ζήτησε από τον Κώστα Παπαδόπουλο να αναμετρηθούν σε ένα run, προκειμένου να δει αν μπορεί να κερδίσει έναν θεωρητικά γρήγορο παίκτη. Αφορμή γι΄ αυτό το challenge στάθηκαν οι αρχικές διαφωνίες των συμπαικτών του να αγωνισθεί στο αγώνισμα, μετά το χθεσινό αρνητικό του σκορ.

Κώστας και Τριαντάφυλλος πήραν θέση στην έναρξη του run και η μάχη ανάμεσα στους δύο άντρες ξεκίνησε! Ο Τριαντάφυλλος μπορεί να έμεινε για περίπου ένα μήνα εκτός, όμως το σώμα του δεν τον πρόδωσε, αφού κατάφερε να αναδειχθεί νικητής, κερδίζοντας από τον Γιώργο Λιανό τον τίτλο του “γιου του ανέμου”.

 

Read More

And More