Το ξέσπασμα του Κορόμι

Survivor: “Ο Τριαντάφυλλος σαν να άλλαξε μορφή – Μου έταξε χρήματα” – Απίστευτη αποκάλυψη από τον Ασημακόπουλο!

Ο Τριαντάφυλλος ψηφίστηκε ως υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor από τον Γιώργο Κορόμι, με αποτέλεσμα μετά το τέλος του Συμβουλίου να δείξει την ενόχλησή του στην παραλία.

Στην αρχή του επεισοδίου, ο Κόρο τόνισε χαρακτηριστικά πως «εγώ να ξέρεις, επειδή μου είπες για μπράτσα και μούσια και τέτοια, ξεκάθαρα δεν θα σε ψήφιζα. Αλλά όλο το απόγευμα άκουγα αυτό που έλεγες από δω και από κει να μη σε ψηφίσω και λέω, «κοίτα να δεις». Άλλον ήθελα να ψηφίσω και έχεις βάλει τέσσερα άτομα να μου πουν να μην σε ψηφίσω».

«Είπα πως όταν θέλει να πει κάποιος καμιά καλή κουβέντα ας την πει» απάντησε, με τη σειρά του, ο Τριαντάφυλλος.

 

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος, βέβαια, δεν δίστασε και αυτός με τη σειρά του να ρίξει τα βέλη του προς τον Τριαντάφυλλο, κάνοντας μάλιστα μια απίστευτη αποκάλυψη για τον τραγουδιστή.

“Ο Τριαντάφυλλος εχθές πριν το Συμβούλιο ήταν πολύ αγχωμένος. Μου ζήτησε να πιάσω τον Κόρο και να ρωτήσω ποιον θα δώσει με την ατομική ασυλία που είχε κερδίσει. Πραγματικά με έκανε να νιώσω πολύ άσχημα. Δεν το έχω κάνει ποτέ αυτό μέσα στο παιχνίδι, να πιάσω κάποιον να επηρεάσω την ψήφο του Είμαι πολύ ηθικό άτομο. Ο Τριαντάφυλλος μετά το Συμβούλιο έδειξε άλλον εαυτό, ένα πράγμα που δεν το περίμενα και εγώ. Σαν να άλλαξε η μορφή του. Φοβήθηκα. Τον βλέπουμε να αλλάζει επικίνδυνα…

Είχε πει σε μένα και τον Κόρο να μας δώσει χρηματικό ποσό, της τάξεως των 2.000 ευρώ, για να είμαστε μαζί του και να μείνει στο παιχνίδι. Με έχει πιάσει πολλές φορές να μου δώσει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για να τον κρατήσω στο παιχνίδι. Άλλα χρήματα παίρνουν οι διάσημοι και άλλα οι απλοί θνητοί. Ήθελε να κάτσει όσο περισσότερο μπορεί για το… oh lala και μόνο” αποκάλυψε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

 

Read More

And More