Survivor: “Ο Τριαντάφυλλος βγήκε από την αφάνεια μέσω της διαμάχης μας”

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μίλησε για τον Τριαντάφυλλο στο Πρωινό, λίγους μήνες μετά την κόντρα τους. Όλα ξεκίνησαν, όταν η πρώην παίκτρια του My Style Rocks είχε κατηγορήσει τον τραγουδιστή για σωματική βία, μετά την αποχώρησή τους από το J2US.

Τώρα, ρίχνει λάδι στη φωτιά, λέγοντας ότι λόγω εκείνης βγήκε ο Τριαντάφυλλος από την αφάνεια.

«Πιστεύω ότι η παραγωγή έχει πάρει χαμπάρι ότι ο Τριαντάφυλλος κάνει νούμερα γι’ αυτό τον κρατάνε. Δεν μπορώ να τον κρίνω δίκαια γιατί είχα μια εμπειρία μαζί του που δεν ήταν καλή. Γράφτηκε ότι ο Τριαντάφυλλος και ο Ατζούν μου χρωστάνε διότι μέσω της διαμάχης μας βγήκε από την αφάνεια και του προτάθηκε να πάει στο Survivor με ένα πολύ καλό βδομαδιάτικο την ώρα που στον κύκλο του όλα είναι κλειστά. Δεν έπρεπε να φύγει η Άννα Μαρία, έπρεπε να φύγει ο Παππάς.

Ο χαρακτήρας που έχει βγάλει δεν μου αρέσει καθόλου. Ώρες ώρες με ανακατεύει. Έχει ασχημύνει στα μάτια μου από την ώρα που μπήκε στο παιχνίδι διότι τον είχα ένα μήνα στο Just και κάναμε και μετά παρέα. Δεν είναι ένας άνθρωπος που μπορώ να κάνω παρέα μαζί του», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Δες το σχετικό απόσπασμα:

Read More

And More