Survivor: Ο Τζέιμς Καφετζής είναι ερωτευμένος και μιλά πρώτη φορά για το (πρώην) κορίτσι του

Σε μια απρόσμενη εξομολόγηση προέβη ο Τζέιμς Καφετζής λίγο πριν από την έναρξη του αγωνίσματος στο σημερινό επεισόδιο του Survivor.

Όταν ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε ότι η μπλε ομάδα θα επικοινωνήσει με φίλους της μέσω βίντεο, τα μάτια του 24χρονου διοργανωτή boat party έλαμψαν, καθώς ο ίδιος είχε την ελπίδα ότι θα μιλήσει με την κοπέλα που του έχει κλέψει την καρδιά, τη Γερμανίδα Μαξίν.

Ο Τζέιμς Καφετζής εξομολογήθηκε ότι γνωρίστηκαν όταν εκείνη είχε έρθει για διακοπές στη Ρόδο, όμως χώρισαν για λίγο και πριν μπει εκείνος στο παιχνίδι θα γινόταν η επανασύνδεση. Κάτι τέτοιο δε συνέβη, όμως ο Τζέιμς αποκάλυψε ότι το θέλει πολύ και ελπίζει να νιώθει και η Μαξίν το ίδιο.

“Έχω ένα extra κίνητρο σήμερα, επειδή έχει γενέθλια η γιαγιά της Μαξίν, η οποία γίνεται 93, αν θυμάμαι καλά, κάθε χρόνο της στέλνω λουλούδια. Δεν περίμενα ότι θα είμαι ακόμα στο παιχνίδι, οπότε δεν το είχα προμελετήσει, οπότε θέλω πολύ να κερδίσουμε για να μπορέσω να ευχηθώ σε εκείνη και να το μεταφέρει στη γιαγιά της.

Είχε έρθει διακοπές στη Ρόδο και μετά έμεινε ένα εξάμηνο. Μία πληροφορία – σοκ είναι ότι είναι πρώην μου. Πήγε να γίνει επανασύνδεση πριν μπω στο παιχνίδι και με πήρατε εδώ και έχει μείνει στη μέση… Αν υπάρχει ακόμα, που ελπίζω να υπάρχει, θα το μάθουμε σήμερα. Εγώ θέλω! Έχω σοβαρό σκοπό”, είπε ο Τζέιμς Καφετζής.

Δες το βίντεο:

Read More

And More