Survivor: Οι κόκκινοι θέλουν να εξολοθρεύσουν τον Τριαντάφυλλο – Πώς αντιδρά εκείνος;

Στο χθεσινό συμβούλιο του Survivor οι παίκτες της κόκκινης ομάδας ψήφισαν και έβγαλαν, γι’ ακόμα μια φορά, πρώτο υποψήφιο της εβδομάδας τον Τριαντάφυλλο. Ο γνωστός τραγουδιστής έχει κερδίσει την… αντιπάθεια των συμπαικτών του, αφού σε κάθε συμβούλιο εδώ και αρκετές εβδομάδες είναι προτεινόμενος.

Μετά το πέρας του συμβουλίου, τα περισσότερα μέλη της κόκκινης ομάδας σχολίασαν τον Τριαντάφυλλο για τη συμπεριφορά του αλλά και την αρνητική ενέργεια που εκπέμπει. Το κοινό μπορεί να τον κρατάει στο Survivor, ωστόσο οι συμπαίκτες του θέλουν να τον εξολοθρεύσουν. 

Ο Τριαντάφυλλος, αν και έχει κατανοήσει τι συμβαίνει, δεν πτοείται και δηλώνει: “Άλλη μια φορά υποψήφιος, έχω βαρεθεί να μετράω. Θέλω να ξεπεράσω το ρεκόρ του Ντάνου. Εγώ δεν πρόκειται να αλλάξω για κανέναν, θα είμαι ο εαυτός μου και θα λέω την αλήθεια στον κόσμο. Κάποιοι εδώ φοβούνται την αλήθεια που λέω, προσπαθούν με διάφορους τρόπους, πισώπλατα, να κάνουν τον κόσμο να αλλάξει γνώμη. Όμως ο κόσμος βλέπει και θα μείνω όσα θα θέλει ο κόσμος”.

Δες το βίντεο:

Read More

And More