Survivor: Οι Μαχητές χαρακτηρίζουν τον Κατσαούνη «κωλοτούμπα» – Το Twitter δικάζει τη συμπεριφορά του

Οι Μαχητές δεν έχουν και την καλύτερη διάθεση στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, ειδικά μετά το χθεσινό Συμβούλιο του Νησιού όπου δύο παίκτες από την ομάδα τους βγήκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Οι δυο γυναίκες της ομάδας, μάλιστα, η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Σοφιάννα Αβραμάκη άνοιξαν πυρ κατά του Γιώργου Κατσαούνη.

«Γύρισε έτσι ο Γιώργος και είδα έναν Γιώργο άλλον άνθρωπο. Για μένα πια είναι ο μέγιστος κωλοτούμπας! Βλέπω έναν άνθρωπο που πάει όπου τον πάει ο άνεμος! Αυτός και όχι η Σοφιάννα» τόνισε η Ασημίνα Χατζηανδρέου για τον συμπαίκτη της.

«Έχει φτάσει σε πολύ άσχημη φάση ο Γιώργος, τον είχαν στήσει στον τοίχο» ανέφερε, με τη σειρά της, η Σοφιάννα Αβραμάκη στην κάμερα του Survivor. «Θα έπρεπε να λέγεται κωλοτούμπας και όχι τσακατσούκας. Θα του ταίριαζε φανταστικά αυτό το υποκοριστικό. Κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του, δεν τίμησε τα παντελόνια που φοράει και εκτέθηκε ανεπανόρθωτα».

 

Οι χρήστες του Twitter βλέποντας την αλλαγή στη συμπεριφορά του μέσα στο παιχνίδι, δίκασαν τον Γιώργο Κατσαούνη για ακόμη μια φορά!

Δες τα καλύτερα tweets:

 

 

Read More

And More