Survivor: Οι μεγαλύτεροι καβγάδες που αναστάτωσαν τους παίκτες και «πάγωσαν» το τηλεοπτικό κοινό

Αυλαία για απόψε για το Survivor το οποίο ολοκληρώνεται με την ανάδειξη του μεγάλου νικητή. Άρης Σοϊλέδης και Στάθης Σχίζας διεκδικούν την πρωτιά.

Κάνοντας μια αναδρομή, εύκολα γίνεται αντιληπτό πως και φέτος αρκετοί καβγάδες… ταρακούνησαν τον Άγιο Δομίνικο, ενώ άλλαξαν τις σχέσεις των παικτών του Survivor.

Βρισηίδα Ανδριώτου – Άρης Σοϊλέδης

Μεγάλη ένταση επικράτησε και ανάμεσα στη Βρισηίδα Ανδριώτου και στον Άρη Σοϊλέδη. Αιτία ήταν η στάση της Βρισηίδας κατά τη διάρκεια συζήτησης μεταξύ των παικτών της ομάδας των διασήμων μετά από ήττα τους σε παιχνίδι με τους μαχητές. Η Βρισηίδα εξέφρασε τον έντονο εκνευρισμό της που οι συμπαίκτες της δεν ακολούθησαν τον τρόπο που έπρεπε να ρίξουν τις βολές και αποχώρησε εξοργισμένη από την κουβέντα.

Αυτό προκάλεσε την έκρηξη του Άρη Σοϊλέδη, ο οποίος είπε: «Το να τσαντίζεσαι και να φεύγεις από την κουβέντα και να κάνεις σαν πέντε χρονών δεν ωφελεί πουθενά. Δεν σε βγάζει κανείς κακομαθημένο, Βρισηίδα. Κακομαθημένο φαίνεσαι με αυτά που κάνεις τώρα. Που γυρνάς την πλάτη, ενώ μιλάμε και κάνεις σαν μωρό. Δεν είναι ωραίο. Αυτό το κάνει ένα πεντάχρονο! Δεν δείχνει σεβασμό! Το ξέρουμε ότι δεν έχεις σεβασμό γιατί σου μιλάμε και μας γυρνάς την πλάτη».

Φανερά εκνευρισμένη η Βρισηίδα απάντησε στον ποδοσφαιριστή…

Βρισηίδα Ανδριώτου – Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Κατά τη διάρκεια ενός αγωνίσματος του Survivor, άνοιξε ένας έντονος τσακωμός ανάμεσα στην Βρισηίδα Ανδριώτου και την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου. Μια ατάκα της Ναυσικάς μετά την ήττα της Βρισηίδας στο παιχνίδι έκανε έξω φρενών την δεύτερη και ο καβγάς πήρε απρόβλεπτες διαστάσεις.

«Ρε Βρισηίδα κάθε φορά εμείς φταίμε; Έλεος δηλαδή. Κάθε φορά που χάνεις φταίει ο πάγκος; Αν είναι δυνατόν», είπε η Ναυσικά. Εξοργισμένη η Βρισηίδα είπε: «Θα την σκοτώσω. Μαζέψτε την τώρα. Μαζέψτε την!». Ανάγκαστηκε να επέμβει η Κάτια Ταραμπάνκο καθώς η Βρισηίδα είχε βγει εκτός εαυτού και ήταν έτοιμη να ορμήξει στη Ναυσικά.

Σάκης Αρσενίου – Τάκης Καραγκούνιας

Άγρια κόντρα ξέσπασεμεταξύ του Τάκη Καραγκούνια και του Σάκη Αρσενίου. Ο Τάκης ξέσπασε μπροστά στην κάμερα του Survivor μιλώντας για την στάση του Σάκη: «Από την πρώτη μέρα μου φέρεται υποτακτικά με λέει “αγοράκι μου”, 48 χρονών, λίγο πριν μπω στα 49 και να με φωνάζει κάποιος “αγοράκι μου”.

Την άλλη φορά με είπε “μικρέ” και τον στραβοκοίταξα και το’ κοψε. Δεν έχω προσβάλει κανέναν και καμία, με έχουν προσβάλει και αυτή την στιγμή έσκασε η φούσκα, πέσανε οι μάσκες σήμερα». Ακολούθησε ένας έντονος διάλογος μεταξύ τους, με τον Τάκη να ξεσπά σε ουρλιαχτά στην παραλία με όσα άκουσε από τον συμπαίκτη του. Μάλιστα λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια οι δύο παίκτες μέσα στον εκνευρισμό τους.

Ο διάλογος μεταξύ των δύο ανδρών εξελίχθηκε ως εξής:

Σ.Α: Δεν έχω να προσθέσω ή να αφαιρέσω κάτι

Τ.Κ: Σε ποιον λες να κάτσει κάτω ρε φίλε είσαι τρελός;

Σ.Α: Φοράς παντελόνια; Σε φοράνε

T.K: Μίλα καλύτερα, μικρέ, μικρός είσαι ρε, είσαι αγενής και βγάλε ότι θες προς τα έξω

Σ.Α: Θα μου μιλάς, έτσι όπως σου μιλάω, με απόλυτο σεβασμό.

Άρης Σοϊλέδης – Τάκης Καραγκούνιας

Λόγω των δύσκολων συνθηκών διαβίωσης που αντιμετώπισαν οι παίκτες, μεγάλη ένταση ξέσπασε  ανάμεσα στον Άρη Σοϊλέδης και τον Τάκη Καραγκούνια. Ο Τάκης κατηγόρησε τον Άρη ότι πηγαίνει πρώτος για ψαροντούφεκο και δεν αφήνει τους άλλους παίκτες.

«Ο Άρης για άλλη μια φορά ήθελα να πάρει το ψαροντούεφκο να πάει για ψάρεμα, δεν με έχει αφήσει ποτέ να πάω πρώτος. Δεν ξέρω τι προσπαθεί να κάνει. Μάλλον προσπαθεί να βγάζει αυτός τα ψάρια για να κάνει το κέφι του; προσπαθεί να δείξει ότι προσφέρει περισσότερα;», είπε εκνευρισμένος ο Τάκης Καραγκούνιας. Αυτό στάθηκε αφορμή για ακόμη έναν μεγάλο καβγά.

Κάτια Ταραμπάνκο – Τάκης Καραγκούνιας

Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε σε συμβούλιο του νησιού, με την έκρηξη του Τάκη Καραγκούνια που είχε ως συνέπεια να απομονωθεί η Βρισηίδα Ανδριώτου για να ηρεμήσει και η Κάτια Ταραμπάνκο να στρέφεται και εκείνη εναντίον του Τάκη.

Η ένταση ήταν μεγάλη με την Βρισηίδα να αποχωρεί για λίγο από το συμβούλιο καθώς ένιωθε δυσφορία έχοντας στο πλευρό της, την Κάτια που προσπαθούσε να ηρεμήσει την συμπαίκτριά της.

Γιώργος Ταλάντσεβ – Άρης Σοϊλέδης

Μαλλιά κουβάρια έγιναν ο Άρης Σοϊλέδης και ο Γιώργος Ταλάντσεβ  “παγώνοντας” τους συμπαίκτες τους που παρακολουθούσαν άφωνοι τον απίστευτο καβγά.

Ο Άρης Σοϊλέδης ζήτησε από τον Γιώργο Ταλάντσεβ να σέβεται τον ίδιο και τους συμπαίκτες του και ιδιαίτερα τον Τάκη Καραγκούνια. Τότε η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου και οι δύο παίκτες παραλίγο να πιαστούν στα χέρια.

Κωνσταντίνος Εμμανουήλ – Τάκης Καραγκούνιας

Μεγάλη ένταση ξέσπασε και μεταξύ του Τάκη Καραγκούνια και του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ. Σε έναν από τους εντονότερους τσακωμούς τους ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ μιλώντας στην κάμερα δήλωσε: «Μόνο με έναν άνθρωπο δεν μπορώ να επικοινωνήσω και ξέρετε όλοι ποιος είναι αυτός.

Έχω προσπαθήσει πάρα πολλές φορές να βρω κώδικα επικοινωνίας, αλλά προφανώς δεν υπάρχει για τον Τάκη. Ξυπνάει το πρωί θέλει να μιλήσει πρώτος, κοιμάται το βράδυ θέλει να μιλήσει τελευταίος, Μαλώνει με όλο τον κόσμο. Όλοι με σέβονται έξω και ήρθα εδώ να μου μιλάει έτσι ο Τάκης».

Γιώργος Κατσαούνης – Άρης Σοϊλέδης

Μια δήλωση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ στάθηκε αφορμή για να ξεσπάσει μεγάλος τσακωμός του Γιώργου Κατσαούνη και του Άρη Σοϊλέδη πριν από ένα αγώνισμα του Survivor. Πιο συγκεκριμένα ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ισχυρίστηκε ότι λόγω του τραυματισμού του, οι συμπαίκτες τους τον συμβούλεψαν να μην παίξει.

Τότε ο Άρης Σοϊλέδης και οι παίκτες της μπλε ομάδας διέψευσαν τα λεγόμενα του Κωνσταντίνου και τα αίματα άναψαν.

«Εγώ του είπα να μπεις και να παίξεις, αλλά αν πονάς επειδή έχεις του ώμους σου, να βγεις. Κανένας δεν του λέει να μην παίξει. Σταματήστε να ψάχνετε να κατηγορείτε κάποιον συνεχώς» είπε ο Άρης Σοϊλέδης, βγάζοντας εκτός εαυτού τον Γιώργο Κατσαούνη.

«O Εμμανουήλ μίλησε. Τις πονηριές των μπλε δεν θα τις ανεχτώ εγώ. Άρη μάζεψε το στόμα σου. Δεν λέω ότι δεν λέει ψέματα αλλά σήμερα δεν λέει» είπε έξω φρενών ο Γιώργος Κατσαούνης.

Σοφιάννα Αβραμάκη – Τάκης Καραγκούνιας

Ο Τάκης κατηγόρησε τη Σοφιάννα για τα “ψυχολογικά” της με συνέπεια η όμορφη φυσικοθεραπεύτρια να βγει εκτός εαυτού και να του επιτεθεί πετώντας του νερό. «Τι είπες ρε μαλ…α; Τι είπες; Σε ποιον λες για τα ψυχολογικά του; Εσύ; Εσύ μιλάς για ψυχολογικά;» είπε η Σοφιάνα Αβραμάκη στον Τάκη Καραγκούνια. «Σου έκανε αυτό που σου άξιζε.

Μην κοιτάς τι σου έκανε αλλά τι της είπες και στο έκανε να κοιτάς. Είσαι αγενέστατος. Έχει κάνει τέτοια προσπάθεια και είσαι αγενής. Είσαι απαράδεκτος. Εύχομαι να χάσουμε την ασυλία και να σε στείλουμε για να ξεβρωμίσει η ομάδα», είπε ο Σπύρος Μαρτίκας υποστηρίζοντας την συμπαίκτρια του.

Εξοργισμένος ο Τάκης Καραγκούνιας απάντησε: «Ρε είστε αστείοι! Κάντε ότι θέλετε! Κάντε ότι θέλετε… Το ποιος είναι βρωμιάρης το βλέπει ο κόσμος. Η άλλη μου πέταξε νερό στη μούρη και τι της είπα ρε; Την ενθαρρύνω. Όσο για σένα ρε Μαρτίκα… Ντροπή σου ρε ξεφτιλισμένε».

Ασημίνα Χατζηανδρέου – Σταυρούλα Χρυσαειδή

Σε έναν από τους πιο πρόσφατους καβγάδες, μετά την αποχώρηση της Στέλλας Ανδρεάδου, η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Σταυρούλα Χρυσαειδή πιάστηκαν σχεδόν στα χέρια. Οι δυο παίκτριες τσακώθηκαν επειδή η Σταυρούλα είπε στην Ασημίνα ότι δεν έπαιξε για το έπαθλο του Μαϊάμι, ενώ για το έπαθλο του Μεξικού έπαιξε και δεν έφερε κανέναν πόντο.

Τα λόγια αυτά προκάλεσαν την έκρηξη της Ασημίνας. «Μετά από καιρό ήρθε η ημέρα που περίμενα, ήρθε η ημέρα να πέσουν οι μάσκες και να φανούν τα πρόσωπα που έχουν φανεί στο κοινό», είπε εκνευρισμένη η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Τέλος, κανείς δεν θα ξεχάσει εύκολα τον απίστευτο καβγά μεταξύ Άρη Σοϊλέδη και Τάκη Καραγκούνια, όταν ο 30χρονος ποδοσφαιριστής κατηγόρησε τον παίκτη της αντίπαλης ομάδας, ότι κατευθύνει με στρατηγική συγκεκριμένα πρόσωπα ώστε να βγάλουν στον τάκο τον Άρη Σοϊλέδη. 

Το συμβούλιο διακόπηκε με τον Άρη να αποχωρεί έξαλλος και τους ανθρώπους της παραγωγής να παρεμβαίνουν.

Απόψε στις 21:00 σε απευθείας μετάδοση από το Γαλάτσι, το Survivor κάνει το μεγάλο του φινάλε. Άρης Σοϊλέδης, Στάθης Σχίζας είναι οι δύο φιναλίστ οι οποίοι διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο του νικητή.

 

Read More

And More