Survivor: Οι πρώτες δηλώσεις των παικτών της ομάδας των διασήμων (video)

Τις πρώτες τους δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής “Love it” έκαναν οι δέκα παίκτες που θα στελεχώσουν την ομάδα των διασήμων στο νέο κύκλο του Survivor. Το ριάλιτι επιβίωσης που επανέρχεται στις οθόνες μας αυτή τη Κυριακή μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ κρύβει πολλές εκπλήξεις ενώ μόλις χθες κυκλοφόρησε και το επίσημο τρέιλερ με τους δέκα Έλληνες celebrities που θα συμμετέχουν σε αυτό.

“Το Survivor είναι από τα πιο δύσκολα παιχνίδια. Δεν είναι μόνο το ότι δεν τρως αλλά και το ότι δε βλέπεις την οικογένειά σου. Είναι μια ωραία εμπειρία και ένα μικρό στοιχηματάκι με τη γυναίκα μου γιατί μου είπε ότι μπορεί να μην αντέξω καθόλου” ανέφερε Τριαντάφυλλος ενώ η Αγγελική Λάμπρη δήλωσε πως νιώθει σαν ένα παιδί που πάει να παίξει λέγοντας χαρακτηριστικά, “Νομίζω ότι όλοι είμαστε Survivor αυτή την εποχή. Νιώθω σαν ένα μικρό παιδάκι που πάει να παίξει. Ευτυχώς με τη φύση τα πάω καλά, με τα άγρια ζωάκια μια χαρά, όλα τέλεια”.

Από την άλλη ο Πάνος Καλίδης αποκάλυψε πως για εκείνον το πιο δύσκολο θα είναι να μάθει να γράφει τα ονόματα των συμπαικτών του

“Νιώθω περίεργα, δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμη. Μετά από μια εβδομάδα στο νησί νομίζω θα καταλάβω τι γίνεται. Αυτό που θα με δυσκολέψει περισσότερο νομίζω θα είναι να μάθω τα ονόματα των συμπαικτών μου και το να μάθω να τα γράφω σωστά” Πάνος Καλλίδης σε αντίθεση με τον Γιώργο Κοψιδά που είπε πως δεν θεωρεί πως θα τον δυσκολέψει κάτι, “Δε βλέπω την ώρα να φύγω. Ανυπομονώ. Με τη συνθήκη στην οποία ζούμε τους τελευταίους μήνες αυτό είναι ό,τι καλύτερο μπορούσε να μου τύχει. Ήμουν πρώην αθλητής, έπαιζα μπάσκετ κάνω και μια λιτή διατροφή οπότε ούτε σε αυτό θα έχουμε πρόβλημα. Νομίζω το χειρότερό μου θα είναι να έχουμε διαφωνίες μεταξύ μας”.

Απόφαση στιγμής χαρακτήρισε την συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης η Ελευθερία Ελευθερίου ενώ ο Αλέξης Παππάς αποκάλυψε πως είχε ξεκινήσει μέρες πριν να μειώνει το φαγητό του προκειμένου να μη δυσκολευτεί τόσο πολύ.

Από την άλλη η Κάτια Ταραμπανκό φαίνεται πως θα δυσκολευτεί περισσότερο με το φαγητό αφού είναι κάτι που αγαπά πολύ.

“Δε χρειάστηκε και πολύ προετοιμασία. Είναι το μόνο ταξίδι που δε χρειάστηκε να φτιάξω βαλίτσα. Θα μου λείψει σίγουρα η γάτα μου, οι δικοί μου άνθρωποι και το φαγητό εννοείται” ανέφερε η Άννα Μαρία Βέλλη ενώ ο Περικλής Κονδυλάτος αποκάλυψε πως αυτό που τον έκανε να πει “ναι” στο ριάλιτ επιβίωσης είναι η αδρεναλίνη που ένιωσε στο άκουσμα της πρότασης.

Όσο για τον μοναδικό αθλητή της ομάδας, Μιχάλη Αρναούτη αποκάλυψε πως ήδη έχει γίνει στόχος από τους αντιπάλους του.

“Είμαι πολύ χαρούμενος. Είναι μια πρόκληση για μένα και θέλω να το γευτώ και εγώ. Απ’ οτι έχω ακούσει η ομάδα των μαχητών είναι καλογυμνασμένοι όλοι και με έχουν στο μάτι γιατί είμαι ο μόνος αθλητής” είπε χαρακτηριστικά.

 

Read More

And More