Survivor: Όλες οι λεπτομέρειες για τον ημιτελικό και τον μεγάλο τελικό του reality

Αντίστροφα κυλούν οι δείκτες του ρολογιού για τον ημιτελικό και τον μεγάλο τελικό του Survivor. Ο ημιτελικός του reality επιβίωσης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4/7, ενώ ο τελικός τη Δευτέρα 5/7. Στο live της Κυριακής θα δούμε τους τέσσερις φιναλίστ για πρώτη φορά ζωντανά από την Αθήνα, μιας και εδώ και περίπου 6,5 μήνες τους βλέπουμε στην παραλία του Άγιου Δομίνικου.

Η εκπομπή “Love it” και η δημοσιογράφος Ελένη Ευσταθίου μετέφερε το μεσημέρι της Παρασκευής όλο το ρεπορτάζ για τις δύο μεγάλες βραδιές που θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές. Οι εναπομείναντες παίκτες αναμένεται να φτάσουν στο χώρο διεξαγωγής του ημιτελικού φορώντας τα ρούχα που τους έχουμε συνηθίσει και εκεί θα συναντήσουν τόσο τους παίκτες που έχουν ήδη αποχωρήσει αλλά και τους συγγενείς τους.

Ο ημιτελικός θα μοιάζει με ένα μεγάλο πάρτι, μιας και θα δούμε την Ελευθερία Ελευθερίου, τον Πάνο Καλίδη και τον Τριαντάφυλλο να ανεβαίνουν στη σκηνή και να ερμηνεύουν αγαπημένες επιτυχίες. Να σημειωθεί, ότι στην αρχή του ημιτελικού θα αποχωρήσει ένας παίκτης ενώ μέχρι το τέλος της βραδιάς θα έχει αποχωρήσει και δεύτερος, έτσι ώστε να μείνουν οι δύο που θα διεκδικήσουν το έπαθλο στον μεγάλο τελικό. 

Δες το βίντεο:

Read More

And More