Survivor: Ονόματα – έκπληξη στην ομάδα των μαχητών! Αυτοί είναι οι πρώτοι που φτιάχνουν βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο (video)

Ο νέος κύκλος του Survivor είναι απλά γεγονός! Το reality επιβίωσης που σημείωσε μεγάλη επιτυχία επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ και η πρεμιέρα δεν αργεί. Οι ομάδες των διάσημων και των μαχητών έχουν σχεδόν συμπληρωθεί, αφού αυτές τις ημέρες πραγματοποιούνται οι τελευταίες συζητήσεις. 

Χθες, η εκπομπή της Δανάης Μπάρκα “Πάμε Δανάη” και ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Αρτσίτας αποκάλυψαν τη λίστα με τα διάσημα πρόσωπα που έχουν συμφωνήσει τα ταξιδέψουν στον  Άγιο Δομίνικο και έτσι τώρα βρίσκονται στη φάση της προετοιμασίας. Το πρωί της Τρίτης, λοιπόν, η πρωινή εκπομπή του Mega έφερε στο φως της δημοσιότητας και μερικά πρόσωπα από την ομάδα των μαχητών.

Όπως θα δεις, τα πρώτα ονόματα δεν είναι και τόσο άγνωστα, καθώς πρόκειται για την Έλενα Κρεμλίδου, γνωστή influencer, τον Γιώργο Κορόμι, τον Γιώργο Ασημακόπουλο, ο οποίος είναι πολύ δημοφιλής στο Instagram και διαθέτει τις δικές του boutique με ρούχα σε όλη την Ελλάδα και την Ελίζαμπεθ Ελέτσι, γνωστή από το Mykonos Live Tv.

Δες το βίντεο:

Read More

And More