Survivor: Όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο – Καταρρέει η Κάτια μέσα στον αγωνιστικό χώρο

Ένα αποκλειστικό απόσπασμα από όσα πρόκειται να παρακολουθήσου σήμερα το βράδυ στο νέο επεισόδιο του Survivor προβλήθηκε μέσα από την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου “Love it”.

Όπως θα δεις και στο απόσπασμα που προβλήθηκε από την μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΪ οι παίκτες των δυο ομάδων θα κληθούν να αναμετρηθούν σε μια δοκιμασία που απαιτεί μεγάλη δύναμη προκειμένου να κερδίσουν την πρώτη ασυλία της εβδομάδάς. 

Ωστόσο ο Παναγιωτης Χατζηδάκης έκανε ακόμη μια αποκάλυψη που αφορά την Κάτια Ταραμπανκό. Η παίκτρια των διασήμων που είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο να μεταφέρεται στο νοσοκομείο μετά την έντονη αδιαθεσία που ένιωσε, επιστρέφει σήμερα και μπαίνει κανονικά στον αγωνιστικό χώρο.

Τα πράγματα όμως δε θα εξελιχθούν πολύ καλά αφού όπως φαίνεται και στο ακόλουθο βίντεο, κάποια στιγμή και ενώ η Κάτια βρίσκεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο, πέφτει κάτω με τον Γιώργο Λιανό να καλεί τον γιατρό.

Οι ανατροπές ωστόσο δε σταματούν εκεί αφού στο συμβούλιο του νησιού θα δούμε τις δυο ομάδες να έρχονται σε έντονη ρήξη μεταξύ τους με τους παίκτες των δυο ομάδων να εκτοξεύουν εκατέρωθεν βαριές κατηγορίες

Read More

And More