Survivor: Πελαγία Καζολέα – Σπύρος Μαρτίκας οι νέοι υποψήφιοι – Χαλασμός στο συμβούλιο

Με εντάσεις ολοκληρώθηκε το νέο επεισόδιο του Survivor. Σπύρος Μαρτίκας και Πελαγία Καζολέα είναι οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση μετά την ανάδειξη του Ανδρέα Ματθαιακάκη.

Η Πελαγία Καζολέα συγκέντρωσε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους, ενώ ο Σπύρος Μαρτίκας βγήκε υποψήφιος μετά από επιλογή του Σάββα Κάλφα ο οποίος εξασφάλισε την ατομική ασυλία.

Survivor – Χαλασμός στο συμβούλιο

Η Πελαγία Καζολέα μετά τις δηλώσεις για τους συμπαίκτες της δέχτηκε τα «πυρά» στο συμβούλιο τα οποία και την ώθησαν να ξεσπάσει.

«Έπεσαν όλοι επάνω μου να μου αμαυρώσουν την εικόνα ότι δεν είναι δίκαια η μοιρασιά και με ενοχλεί. Είμαι η πρώτη που λέω ότι το Survivor είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής.

Με ενοχλούν πράγματα που ξεφεύγουν το όριο το παιχνιδιού κι αν αντιληφθώ μετά τη μεσημεριανή τοποθέτησή μου ότι υπάρχουν χαρακτηρισμοί που υπονοούν πράγματα χωρίς να είναι αποδείξεις κι απλές ενδείξεις… Είναι όλα μηνύσιμα και δε διστάσω να τα αντιμετωπίσω γιατί ο καθένας έχει έρθει μόνος του εδώ», είπε η Πελαγία Καζολέα.

Κάτια Ταραμπάνκο – Εκτός εαυτού στο συμβούλιο

Η παίκτρια του Survivor μετά τον έντονο καυγά της με την Ασημίνα Χατζηανδρέου ξέσπασε για τους χαρακτηρισμούς προς το πρόσωπό της.

«Η δύναμη της τηλεόρασης είναι η μεγαλύτερη δύναμη. Όταν χρησιμοποιούμαι λέξεις, όπως “έκλεψε”, “κλέφτρα”, αντιλαμβανόμαστε όλοι μας την δύναμη αυτής της λέξης και πώς μπορεί να επηρεάσει την ζωή μας, από ένα σημείο και μετά. Για εμάς τους φίλους μας και τους δικούς μας ανθρώπους», είπε η Κάτια Ταραμπάνκο

Read More

And More