Survivor: Ποιοι παίκτες ήρθαν στα χέρια – Ανασκόπηση στους καβγάδες και τις ίντριγκες πριν τον μεγάλο τελικό

Τίτλοι τέλους πρόκειται να πέσουν στο Survivor, το οποίο κλείνει τον κύκλο του μετά από μια σειρά αμέτρητων δοκιμασιών για τους παίκτες που πέρασαν από το ριάλιτι επιβίωσης.

Φέτος ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να αλλάξει τελευταία στιγμή τα σχέδιά του, με το Survivor να κάνει πρεμιέρα την περίοδο των Χριστουγέννων, νωρίτερα δηλαδή από τα αρχικά σχέδια του σταθμού στην προσπάθειά του να “χτυπήσει” τον ανταγωνισμό.

Για πολλούς μάλιστα η επιτυχία του φετινού κύκλου θύμισε εποχές… Ντάνου, καθώς το πρώτο Survivor του ΣΚΑΪ βρέθηκε από νωρίς ψηλά στους πίνακες τηλεθέασης. Και φέτος, Διάσημοι και Μαχητές, βρέθηκαν σε χωριστές καλύβες στο νησί, με τον Γιώργο Λιανό να αναλαμβάνει για πρώτη φορά τον ρόλο του κεντρικού παρουσιαστή.

Στις αρχές, η ομάδα των Διασήμων μετρούσαν τη μία ήττα μετά την άλλη. Η απόφαση της παραγωγής ανέτρεψε τα δεδομένα στον Άγιο Δομίνικο, όταν οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να χωριστούν σε νέες ομάδες. Κόκκινοι και Μπλε παίκτες ήρθαν αντιμέτωποι με τη νέα τους συμβίωση στο νησί, με το παιχνίδι να αλλάζει ροή!

Η παραγωγή του ριάλιτι βλέποντας την επιτυχία στους πίνακες της τηλεθέασης αποφάσισε να παρατείνει τους μήνες του Survivor προχωρώντας σε νέες προσθήκες παικτών… Όλο αυτό το διάστημα δεν ήταν λίγες οι εντάσεις και οι ίντριγκες που προβλήθηκαν μέσα από το ριάλιτι επιβίωσης και έδιναν… ψωμί στις τηλεοπτικές εκπομπές που αναπαρήγαγαν τα αποσπάσματα.

Δες την ανασκόπηση του TLIFE στους καβγάδες του Survivor 4:

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη με τη Νικολέτα Μαυρίδη οι οποίες ήρθαν σε σύγκρουση μεταξύ τους μέσα από έναν έντονο καυγά.

Έντονη σκηνή για Ελευθερία Ελευθερίου και Άννα Μαρία Βέλλη, όταν βρέθηκαν σε μεγάλη διαφωνία σχετικά με τις προμήθειες στην καλύβα.

Στον αγωνιστικό χώρο ξέσπασαν με βαριές κουβέντες, Ηλίας Μπόγδανος και Αλέξης Παππάς, όταν τα σχόλια του ενός έφτασαν στα αυτιά του άλλου και δημιουργήθηκε μια έντονη κόντρα ανάμεσα στους δυο άνδρες με τους συμπαίκτες τους να προσπαθούν να τους συγκρατήσουν.

Αδιαμφισβήτητα ο Αλέξης Παππάς υπήρξε ένας από τους πιο εκρηκτικούς χαρακτήρες στον Άγιο Δομίνικο. Το όνομά του εξάλλου ενεπλάκη σε αρκετές διαφωνίες, ενώ τα ξεσπάσματά του ήταν πολλά. Όπως εκείνο με τον Νίκο Μπάρτζη κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος στην παραλία.

Ο Αλέξης Παππάς στο πρόσωπο του Τριαντάφυλλου βρήκε το δικό του στήριγμα για την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο. Ο ηθοποιός και ο γνωστός τραγουδιστής ανέπτυξαν δεσμούς φιλίας, μια φιλία η οποία συνεχίζεται πλέον και στην καθημερινότητά τους στην Αθήνα.

Για πολλούς ο Ντάφυ ήταν το μεγάλο φαβορί του φετινού Survivor, αν αναλογιστεί κανείς πως βρέθηκε για 11 φορές υποψήφιος προς αποχώρηση. Μπορεί ο Τριαντάφυλλος να μην έφτασε μέχρι τον μεγάλο τελικό, η συμμετοχή του ωστόσο στο ριάλιτι θα μας μείνει αξέχαστη.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος είναι επίσης ένας παίκτης, ο οποίος μας απασχόλησε πολύ, τόσο με τους καυγάδες του στον Άγιο Δομίνικο, όσο και με τις αποκαλύψεις τις οποίες έκανε μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι. Κατά την παραμονή του στο παιχνίδι ο Κώστας είχε πολλές έντονες στιγμές.

Για τέλος αφήσαμε το story, Μαριαλένας – Σάκη. Το πρώην ζευγάρι το οποίο συναντήθηκε στον Άγιο Δομίνικο, απασχόλησε έντονα τις τηλεοπτικές εκπομπές αλλά και τα social media. Από την πρώτη στιγμή μάλιστα η παίκτρια του Survivor είχε εκφράσει την ενόχλησή της με την απόφαση της παραγωγής να επιλέξει τον Σάκης Κατσούλης ως νέο παίκτη.

Τα δεδομένα γρήγορα άλλαξαν με το ειδύλλιο του πρώην ζευγαριού να… φουντώνει ξανά.

Το Survivor 4 έφτασε στο τέλος του. Ένα τέλος το οποίο τα spoilers μας είχαν προειδοποιήσει για πολλά… Για τους περισσότερους από τους πρώην συμμετέχοντες, οι καυγάδες και οι άσχημες στιγμές ανήκουν στο παρελθόν.

Όχι όμως για όλους, αφού μερικές από τις κόντρες συνεχίζονται και εκτός ριάλιτι με τις δηλώσεις να δίνουν και να παίρνουν στον “αέρα” των τηλεοπτικών εκπομπών!

Read More

And More