Χαμός στον στίβο!

Survivor: Πυρ και μανία ο Ηλίας Μπόγδανος – Παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με τον Αλέξη Παππά

Ο Γιώργος Κοψιδάς επέστρεψε στον στίβο μάχης του Survivor, ωστόσο αν και είχε όλη την καλή θέληση να βοηθήσει την ομάδα του, η μονομαχία με τον Αλέξη Παππά τον εξάντλησε. 

Αμέσως μετά το τέλος του αγωνίσματος, όπου ηττήθηκε από τον αντίπαλο του, ο ηθοποιός εξέφρασε την αδυναμία που αισθανόταν στους συμπαίκτες τους. «Ζαλίζομαι μάγκες… Καλά, ζαλιζόμουν και που πήγαινα αλλά τώρα, μετά από αυτό, τα βλέπω όλα να γυρίζουν» σημείωσε χαρακτηριστικά. Τότε, ο συμπαίκτης του, Ηλίας Μπόγδανος τον βοήθησε να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο και να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες από το ιατρικό προσωπικό.

Στη συνέχεια, ο James αποφάσισε να παίξει στην επόμενη μονομαχία με τον Γιώργο Κοψιδά, ο οποίος ωστόσο δεν αισθανόταν καθόλου καλά. Κάτι τέτοιο, βέβαια, φαίνεται πως δεν ενδιέφερε καθόλου την μπλε ομάδα, κάτι που έκανε πυρ και μανία τον Ηλία Μπόγδανο!

«Ρε φίλε είναι χάλια ο άλλος! Έπεσε κάτω! Είσαι καλά ρε;» τόνισε με φανερή ενόχληση ο Ηλίας Μπόγδανος προς τον Τζέιμς Καφετζή και τον Αλέξη Παππά. «Τι έγινε τώρα, ρε! Άνθρωποι είμαστε. Γύρνα από την άλλη».

«Και από δω έχουμε άνθρωπο που ζαλίζετε αλλά δεν το λέει» απάντησε, με τη σειρά του, ο Αλέξης Παππάς στον παίκτη της κόκκινης ομάδας. «Μη μου μιλάς! Μη μου μιλάς ρε σου λέω… Κάνε μας τη χάρη. Έλα! Έλα… Αφού είσαι τόσο άνδρας, έλα»!

 

Ο Αλέξης Παππάς πετάχτηκε λέγοντας πως και στη δική τους ομάδα έχουν ανθρώπους που αισθάνονται αδύναμοι, αλλά δεν το λένε και συνεχίζουν να παίζουν. Ο Ηλίας έγινε έξαλλος, με τον Αλέξη να τον προκαλεί να έρθει εκεί για καβγά! 

Read More

And More