Survivor – Σάκης Κατσούλης: Οι πρώτες δηλώσεις του μεγάλου νικητή στις κάμερες

Ο Σάκης Κατσούλης είναι ο μεγάλος νικητής του Survivor! Ο 30χρονος επιχειρηματίας αναμετρήθηκε με τον Ηλία Μπόγδανο και με πολύ μικρό ποσοστό βγήκε μπροστά και κέρδισε το τρόπαιο και το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Αμέσως μετά τη νίκη του, ο Σάκης Κατσούλης έκανε τις πρώτες δηλώσεις του στις κάμερες και στην εκπομπή Happy Day, όπου τον ρώτησαν για την πρόταση γάμου και τη σχέση του με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι και ευτυχισμένοι. Ευχαριστούμε από καρδιάς όλον τον κόσμο που μας έχει δείξει αυτή την αγάπη. Ήμασταν κλεισμένοι σε μια ζούγκλα και ξαφνικά έχουμε βγει στον πολιτισμό και εισπράττουμε όλη αυτή την αγάπη. Δεν έχουμε πιάσει κινητό, δεν ξέρουμε τι συμβαίνει. Παιδιά δεν υπάρχει πρόταση γάμου. Την κοπέλα την λατρεύω, την αγαπάω, μετά το παιχνίδι θα συζητήσουμε το οτιδήποτε, ήρθαμε πολύ κοντά, αλλά μέχρι εκεί.

Τα υπόλοιπα μετά το παιχνίδι, ούτε εμείς το ξέρουμε. Με το έπαθλο θα στηρίξω τις επιχειρήσεις μου. Τα υπόλοιπα θα πάνε σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Είναι μεγάλη βοήθεια να έχεις έναν δικό σου άνθρωπο μέσα. Ήρθα κοντά της γιατί ήταν ο άνθρωπος που εμπιστευόμουν περισσότερο απ’ όλους» ανέφερε ο Σάκης Κατσούλης.

 

Read More

And More