Survivor: Σερί νικών για την κόκκινη ομάδα – Η έντονη λογομαχία Τριαντάφυλλου και Αλέξη μετά το αγώνισμα

Μετά από οκτώ συνεχόμενες ήττες, η κόκκινη ομάδα στο Survivor πήρε τα πάνω της καθώς όχι μόνο κέρδισε και το χθεσινό αγώνισμα επάθλου φαγητού αλλά και στο αποψινό επεισόδιο κατάφεραν να πάρουν την ασυλία! Μπλε και κόκκινοι αναμετρήθηκαν σε έναν αρκετά απαιτητικό στίβο μάχης, με τους κόκκινους να κερδίζουν με 10-6. 

Μπορεί στην αρχή να φαινόταν πως η μπλε ομάδα θα πάρει τη νίκη, ωστόσο οι κόκκινοι εύκολα μείωσαν τη διαφορά και πήραν την πολυπόθητη ασυλία. Η Μαριάνθη ήταν εκείνη που έδωσε τη νίκη στους κόκκινους, κάτι που σημαίνει ότι στο αποψινό Συμβούλιο του Νησιού θα είναι απλοί θεατές και δεν θα ψηφίσουν κάποιον συμπαίκτη τους προς αποχώρηση.

 

Αμέσως μετά τη νίκη της κόκκινης ομάδας, αναπτύχθηκε μια έντονη λογομαχία ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο και τον πρώην συμπαίκτη του, Αλέξη Παππά. 

“Έχουμε συνηθίσει τον Τριαντάφυλλο να λέει πάμπολλες φορές και όποτε του δίνεται ο λόγος να λέει πόσο γουστάρει την ομάδα του. Και τις δικές μας φάτσες γούσταρε, αλλά τώρα είμαστε απέναντί του. Κάνει μάγια και θέλει να κάψει τα παπούτσια μας. Καλά κάνει… Εν πάση περιπτώση αυτή είναι η τακτική των αντιπάλων. Δεν θα σχολιάσω. Τόσα φτάνει η Μαριορί, τόσα μπορεί” ανέφερε ο Αλέξης, προκαλώντας τον Τριαντάφυλλο…

Read More

And More