Survivor: Στα πρόθυρα της κατάρρευσης η Μαριπόζα – Ξέσπασε σε κλάματα η Σοφία στο ενδεχόμενο μιας αναγκαστικής αποχώρησής της

Γεμάτο ανατροπές εντάσεις και συναισθηματικά φορτισμένες στιγμές είναι και το σημερινό επεισόδιο του Survivor. Οι παίκτες ο ένας μετά τον άλλο δείχνουν να φτάνουν στα όριά τους ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που μέχρι στιγμής έχουν έρθει αντιμέτωποι με πολλούς τραυματισμούς και έχουν χρειαστεί τη βοήθεια των γιατρών.

Η Σοφία είναι μια από τις παίκτριες που τις τελευταίες ημέρες αντιμετωπίζουν έναν σοβαρό τραυματισμού που την έχει κρατήσει μακριά από τους στίβους μάχης. Στο σημερινό επεισόδιο αν και εμφανίστηκε έτοιμη να αγωνιστεί ο Γιώργος Λιανός την ενημέρωσε πως αυτό δεν είναι δυνατό να γίνει μέχρι να βγουν τα αποτελέσματα των εξετάσεών της. Μάλιστα ο παρουσιαστής της είπε πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μη μπορέσει να συνεχίσει τη διαδρομή της στο παιχνίδι. Στο άκουσμα αυτής της είδησης η Σοφία Ξέσπασε σε κλάματα. 

Από την άλλη η Μαριπόζα που της τελευταίες ημέρες βρισκόταν στο νοσοκομείο, επέστρεψε στην παραλία. Ωστόσο ο οργανισμός είναι ιδιαίτερα εξασθενημένος. Η παίκτρια πριν την έναρξη του αγωνίσματος ανέφερε πως δεν νιώθει καθόλου καλά ζητώντας από τους συμπαίκτες της βοήθεια για να μεταφερθεί κοντά στο ιατρικό επιτελείο.

Read More

And More