Survivor: Στο νοσοκομείο ο Τζέιμς Καφετζής και η Έλενα Κρεμλίδου

Μετά την απώλεια της Κάτιας Ταραμπάνκο από την ομάδα των διασήμων στο προηγούμενο επεισόδιο του Survivor, οι αδιαθεσίες “χτύπησαν” και την ομάδα των μαχητών.

Ειδικότερα, στην έναρξη του επεισοδίου της Κυριακής κάποιοι παίκτες από την μπλε ομάδα αποκάλυψαν πως μετά το τέλος του συμβουλίου η Έλενα Κρεμλίδου και ο Τζέιμς Καφετζής οδηγήθηκαν στο νοσοκομείο, αφού δεν ένιωθαν καλά.

“Χθες το βράδυ δεν κοιμήθηκα καλά. Σκεφτόμουν πώς είναι η υγεία των παιδιών που πήγαν στο νοσοκομείο και ανησυχούσα για αυτά”, ανέφερε ο Νίκος Μπάρτζης.

“Τα φιλαράκια μου μου έλειψαν πάρα πολύ γιατί εγώ με την Έλενα είμαστε η μία πάνω στην άλλη και ο Τζέιμς από δίπλα. Οπότε ήταν αισθητή η παρουσία τους ειδικά το βράδυ. Ελπίζω σήμερα να είναι καλά και να τους δω στο αγώνισμα γιατί μου έλειψαν αρκετά”, δήλωσε η Μαριλένα Ρουμελιώτη.

“Σε λίγο πάμε για έπαθλο φαγητού και είναι απαραίτητο να το κερδίσουμε γιατί ήδη δύο άτομα ο Τζέιμς και η Μαριπόζα είχαν πολύ άσχημα συμπτώματα και φτάσανε να πάνε στο νοσοκομείο. Χρειαζόμαστε έπαθλο φαγητού γιατί οι συνθήκες είναι πολύ δύσκολες στο Survivor”, είπε η Ασημίνα Ιγγλέζου.

 

Read More

And More