Site icon TLIFE

Survivor: Συγκινεί ο αδερφός του Ασημακόπουλου για τον θάνατο του αδερφού τους -“Ήταν ένα οδυνηρό περιστατικό”

Μία συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε ο Γιώργος Ασημακόπουλος στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor, καθώς άνοιξε την καρδιά του και μίλησε για τον θάνατο του μικρότερου αδερφού του από καρκίνο, όταν ήταν παιδιά. Ο 30χρονος επιχειρηματίας περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που έζησε τότε η οικογένειά του, σοκάροντας τους πάντες. 

Το πρωί της Τετάρτης, η μεγάλος αδερφός του παίκτη του Survivor, Γιάννης Ασημακόπουλος, μίλησε στο “Πρωινό” για την κατάθεση ψυχής του και τον θάνατο του μικρότερου αδερφού τους. 

“Αυτό που είδαμε χθες ήταν μια κατάθεση ψυχής ενός οδυνηρού περιστατικού για την οικογένειά μας. Εγώ τότε πήγαινα τρίτη γυμνασίου, ο αδερφός μου ο Γιώργος ήταν 10 χρονών και ο Αλέξανδρος ήταν ο τρίτος, ο μικρότερος σε ηλικία. Περάσαμε δύσκολα, αλλά είχαμε πάντα στο πλευρό μας την οικογένειά μας, τη γιαγιά μας, που μας μεγάλωσε και εγώ ως μεγαλύτερος πρόσεχα τον αδερφό μου και του έφτιαχνα φαγητό να φάει.

Ο Αλέξανδρος ήταν ένα παιδί που έδινε καθημερινό αγώνα μέσα στα νοσοκομεία από την ημέρα που γεννήθηκε. Είχε κι άλλα προβλήματα εκτός του ογκολογικού. Δόξα τω Θεώ είμαστε καλά, είμαστε γεροί, είμαστε δυνατοί. Πάντα τον σκεφτόμαστε και τον μνημονεύουμε και όπως είπε και ο αδερφός μου, σίγουρα ο Αλέξανδρος είναι κάπου εκεί ψηλά και τον προσέχει. Αυτό που είδαμε ήταν μια αληθινή κατάθεση ψυχής και συναισθημάτων.

Αυτή η ιστορία μας έχει δέσει παραπάνω. Ήταν σοκαριστικό αυτό που έγινε στα παιδικά χρόνια μας. Μας έκανε πιο εσωστρεφείς σαν χαρακτήρες, πιεστήκαμε λίγο παραπάνω, αλλά το αντιμετωπίσαμε και βγήκαμε πιο δυνατοί και πλέον είμαστε χαρούμενοι και βλέπουμε τον Γιώργο μας στο παιχνίδι. Μας έχει λείψει πολύ. Είναι έξι μήνες μέσα στο παιχνίδι”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο μεγαλύτερος αδερφός του Γιώργου Ασημακόπουλου. 

Δες το βίντεο:

© 2024 tlife.gr