Survivor: Συγκίνηση και δάκρυα χαράς έφερε το έπαθλο επικοινωνίας στη μπλε ομάδα

Νικήτρια ομάδα στο σημερινό αγώνισμα επάθλου στο Survivor αναδείχθηκε η μπλε και έτσι τα μέλη της είχαν την ευκαιρία να δουν φωτογραφίες και να διαβάσουν γράμματα από τους φίλους τους.

Μετά από ένα μήνα παραμονής στον Άγιο Δομίνικο, η ανάγκη να μάθουν νέα από αγαπημένα τους πρόσωπα είναι μεγάλη, συνεπώς οι παίκτες ανυπομονούσαν για εκείνη τη στιγμή. Όλη η ομάδα κάθισε στον καναπέ και ένας – ένας διάβαζε τα μηνύματα των δικών του ανθρώπων. Η συγκίνηση και τα δάκρυα χαράς έκαναν την εμφάνισή τους, καθώς η μπλε ομάδα “λύγισε” διαβάζοντας τα γράμματα.

Κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας είδαμε τον Αλέξη Παππά να δέχεται ένα γράμμα γεμάτο αγάπη από την Αλέσια, χωρίς βέβαια ο ίδιος να αποκαλύπτει τι είδους σχέση υπάρχει ανάμεσά τους, την Ελευθερία Ελευθερίου να διαβάζει το γράμμα που της έστειλε η Κατερίνα Στικούδη, μιας και οι δυο τους είναι πολύ καλές φίλες, αλλά και την Μαριαλένα να παίρνει γράμμα από τον γνωστό τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη, γεγονός που την εξέπληξε ευχάριστα. 

Να σημειωθεί ότι τα τελευταία δημοσιεύματα θέλουν την Μαριαλένα και τον Γιώργο Λιβάνη να είναι ζευγάρι, με τη σχέση τους να έχει ξεκινήσει ένα μήνα πριν πριν από την είσοδό της στο Survivor.

Δες το βίντεο:

Read More

And More