Survivor: Τα κλάματα και η έντονη συγκίνηση των παικτών στο άκουσμα του επάθλου επικοινωνίας

Τέσσερις μήνες σχεδόν αγωνίζονται οι παίκτες στο Survivor, μακριά από τις οικογένειές τους και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ειδικά αυτές τις ημέρες που διανύουμε την Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα πλησιάζει είναι ακόμα πιο δύσκολο για τους παίκτες να διαχειριστούν την απόσταση από τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Στο αποψινό επεισόδιο, οι δυο ομάδες αγωνίζονται για το έπαθλο επικοινωνία, στο οποίο όπως τους ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός θα έχουν τη δυνατότητα να ακούσουν φωνητικά μηνύματα με ευχές για αυτές τις άγιες ημέρες από την οικογένειά τους. Όπως ήταν επόμενο, σχεδόν όλοι οι παίκτες ξέσπασαν σε δάκρυα στο άκουσμα ότι ίσως ακούσουν ξανά τα αγαπημένα τους πρόσωπα, μετά από τόσους μήνες που βρίσκονται μακρυά τους.

Τριαντάφυλλος και Κώστας Παπαδόπουλος ράγισαν καρδιές με τα λόγια τους μιας και είναι και οι μοναδικοί που έχουν παιδιά ενώ το ίδιο φορτισμένα συναισθηματικά ήταν και τα λόγια του Ηλία Μπόγδανου και του Γιώργου Κόρομι καθώς και της Νικολέττας.
Τα δάκρυά του δε μπόρεσε να συγκρατήσει ούτε ο Σάκης Κατσούλης ενώ ο Γιώργος Λιανός τους είπε πως καταλαβαίνει τι νιώθουν αφού λόγω δουλειές έχει αναγκαστεί πολλές φορές τέτοιες μέρες να βρεθεί μακριά από τη δική του οικογένεια και τα παιδιά του.

Read More

And More