Survivor – Τάκης Καραγκούνιας: «Η Βρισηίδα Ανδριώτου είναι ερωτευμένη με τον πρώην της»

Τις επιφυλάξεις του για το αν ισχύει ή όχι τελικά το ειδύλλιο ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα με την Βρισιήδα Ανδριώτου εξέφρασε ο Τάκης Καραγκούνιας στο σημερινό επεισόδιο του Survivor

Συγκεκριμένα, ο Τάκης Καραγκούνιας ανέφερε πως πριν λίγο καιρό η Βρισιήδα του είχε δηλώσει πως είναι ακόμα ερωτευμένη με τον πρώην της τον οποίο θέλει να προσπαθήσει να προσεγγίσει ξανά όταν βγει από το παιχνίδι.

«Όταν γύρισε η μπλε ομάδα από το έπαθλό της και συνομιλούσαν με κάποια άτομα από την ομάδα μας, άρχισε πάλι να παίζεται ένα θέατρο που αφορούσε τη Βρισιήδα. Θέλω να πω ότι αυτό το θέατρο του παραλόγου για να κάνουμε πλάκα και στον Μαρτίκα και με όλο αυτό το θέατρο που παίζουν αυτοί οι δυο, γιατί για μένα είναι ένα τεράστιο θέατρο αυτό που παίζουν, εγώ δε βλέπω κάποιον έρωτα. 

Δε βλέπω κάποια σχέση, δε βλέπω καν κάποιο φλερτ. Η Βρισιήδα είμαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κάνει κάτι ποτέ με τον Μαρτίκα διότι, πριν δυο εβδομάδες μου είχε δηλώσει ότι είναι ερωτευμένη με τον πρώην της που είναι εκεί έξω και ότι θέλει να πάει να τα βρουν. Τώρα δε ξέρω γιατί το κάνει αυτό με τον Σπύρο, ίσως φοβούνται ότι θα βγουν στον τάκο» ανέφερε ο Τάκης Καραγκούνιας.

Read More

And More