Survivor Τελικός: Ο Σάκης Κατσούλης αποκάλυψε ότι σκέφτηκε να αποχωρήσει οικειοθελώς

Ο Σάκης Κατσούλης και ο Ηλίας Μπόγδανος είναι οι παίκτες του φετινού Survivor που έφτασαν στον μεγάλο τελικό! Οι δύο άνδρες κατάφεραν να ξεχωρίσουν από την αρχή του παιχνιδιού για τη δυναμικότητα και τις αθλητικές ικανότητές τους. Κατά τη διάρκεια του live, ο Γιώργος Λιανός έδωσε το λόγο στον 30χρονο επιχειρηματία, ο οποίος αποκάλυψε για πρώτη φορά ότι κατά τη διάρκειατου παιχνιδιού σκέφτηκε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor.

“Γιώργο, νομίζω, μπαίνοντας όλοι σε αυτό το παιχνίδι, ξέρουν ότι υπάρχει πείνα, κακουχίες, σανίδι, δύσκολες συνθήκες. Το δυσκολότερο όλων είναι οι πολύ διαφορετικοί χαρακτήρες που αναγκάζεσαι να συμβιώσεις. Ειδικά για εμάς, που μπήκαμε πιο μετά στο παιχνίδι, ήταν ακόμα πιο δύσκολο, γιατί είχαμε δει στατιστικά ότι οι παίκτες που αργούσαν να μπουν στο παιχνίδι, έφευγαν νωρίς. Το μόνο μας όπλο ήταν το αγωνιστικό κομμάτι και προσπαθούσαμε να πάμε κάποια βήματα μπροστά. Υπήρξε στιγμή που ήθελα να φύγω από το παιχνίδι, όταν δημιουργήθηκαν κάποιες εντάσεις.

Ήταν πολύ νωρίς, όταν μπήκα, άκουσα κάποια πράγματα, με τα οποία δε συμφωνούσα και επειδή είμαι αυθόρμητος δε σκέφτηκα δευτερόλεπτα την αντίδρασή μου. Αντέδρασε, έμεινα μόνος, πάλι καλά υπήρχε και η Μαριαλένα, γιατί θα ήμουν ακόμη πιο μόνος, αλλά έτσι είναι το Survivor, ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Για λίγα δευτερόλεπτα πέρασε η σκέψη να αποχωρήσω, όμως η Μαριαλένα ήταν εκεί και μου είπε ότι πρέπει να παλέψω για μένα, όπως κάναμε όλοι μας. Έμεινα και σήμερα είμαι ευτυχισμένος και ευλογημένος που βρίσκομαι σε αυτή τη θέση”, ήταν τα λόγια του Σάκη Κατσούλη. 

Read More

And More