Survivor Τελικός: Οι ηχηρές απουσίες συνεχίζονται και απόψε – Ποιοι δεν έδωσαν το παρών;

Ο μεγάλος τελικός του Survivor ξεκίνησε! Ο παλμός χτυπάει αυτή τη στιγμή στο Άλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι και σε λίγες ώρες ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής του reality επιβίωσης που θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Οι ηχηρές απουσίες, όμως συνεχίζονται και απόψε καθώς στο τελικό δεν έδωσαν το παρών ο Νίκος Μπάρτζης, η Άννα Μαρία Βέλλη και η Αγγελική Λάμπρη. Να σου θυμίζουμε πως χθες έγινε γνωστό πως η Νικολέτα Μαυρίδη βρέθηκε θετική στον κορονοϊό, ενώ σήμερα την ίδια ανακοίνωση έκανε και ο James Καφετζής.

Διάβασε επίσης: Survivor Τελικός: Οι πρώην παίκτες του reality κατέφτασαν στο Άλσος Βεΐκου – Φωτογραφίες TLIFE

«Είναι εδώ όλοι οι παλιοί παίκτες. Όλοι οι παίκτες, οι οποίοι πέρασαν κι αυτοί μέσα από το φετινό Survivor για να στηρίξουν τους συμπαίκτες τους που έχουν φτάσει στη θέση των δύο φιναλίστ. Τους ευχαριστούμε για την παρουσία τους. Θα έχουμε τη χαρά να μιλήσουμε, να τα πούμε, να δούμε μαζί πολύ ωραία πράγματα. Δυστυχώς δεν είναι μαζί μας σήμερα η Αγγελική Λάμπρη, η Άννα Μαρία Βέλλη και ο Νίκος Μπάρτζης. Τους ευχαριστούμε πάρα πολύ, τους στέλνουμε την αγάπη μας», είπε ο Γιώργος Λιανός.

 

Οι δυο φίλοι του ήρθαν χθες σε επαφή με το James και φαίνεται πως θεώρησαν σωστό να μην παρευρεθούν απόψε στον τελικό του Survivor.

Read More

And More