Survivor Τελικός: Όλα όσα θα δούμε στο μεγάλο φινάλε του reality επιβίωσης

Η μεγάλη ημέρα έφτασε για το Survivor! Ήταν Δεκέμβριος του 2020, όταν οι πρώτοι συμμετέχοντες του reality επιβίωσης ταξίδεψαν στον Άγιο Δομίνικο, προκειμένου να ζήσουν την απόλυτη περιπέτεια. Σχεδόν επτά μήνες μετά, το ταξίδι φτάνει στο τέλος του, με τους Σάκη Κατσούλη και Ηλία Μπόγδανο να αποτελούν τους δύο παίκτες που κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό.

Μετά από τον χθεσινό ημιτελικό, ο αποψινός τελικός αναμένεται να τα έχει όλα. Όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιανός, η παραγωγή έχει ετοιμάσει ένα ξεχωριστό επεισόδιο που θα μας ταξιδέψει πίσω στο χρόνο, θα μας διασκεδάσει με τα τραγούδια των καλλιτεχνών που έβαλαν μέρος και φυσικά θα αποκαλυφθεί το όνομα του μεγάλου νικητή. Ποιος θα είναι ο τέταρτος Mr Survivor της Ελλάδας;

 

Έπειτα από 15.000 ώρες μοντάζ, 4.140 ώρες γυρίσματος, περισσότεροι από 3.400 αγώνες, 560 άτομα πίσω από τις κάμερες, 108 πίστες, 90 έπαθλα έφτασε η στιγμή που θα μάθουμε ποιος παίκτης θα κερδίσει το έπαθλο των 100.000 ευρώ. Τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στον Ηλία Μπόγδανο και τον Σάκη Κατσούλη. 

Read More

And More