Survivor: Τι πραγματικά έκαναν Παππάς και Σταμούλης και τους επιβλήθηκε πρωτοφανής ποινή;

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποκάλυψε σήμερα τι έκαναν ο Αλέξης Παππάς και ο Κρις Σταμούλης, όταν το έσκασαν από την παραλία, και τους επιβλήθηκε πρωτοφανής ποινή από την παραγωγή του Survivor.

«Εγώ ήθελα να πω ότι στο προφίλ μου δεν ανέβασα ποτέ ότι έγινε χειροδικία. Ανέβασα ότι για να τιμωρήθηκαν τα παιδιά, ενδεχομένως εκτός από το φαγητό που πήραν εκτός κανόνων, έγινε και κάτι άλλο πολύ χοντρό. Το πολύ χοντρό ήταν από ό,τι έμαθα ότι επικοινώνησαν με δικούς τους ανθρώπους στην Ελλάδα. Και γι’ αυτό τιμωρήθηκαν» είπε χαρακτηριστικά ο personal trainer στο Έλα Χαμογέλα.

Και συνέχισε: «Στα προηγούμενα Survivor έχει συμβεί κάτι παρόμοιο με το φαγητό και δεν τιμωρήθηκε ποτέ παίκτης. Η τιμωρία που έγινε φέτος δεν έχει ξαναγίνει. Έχει να κάνει ότι επικοινώνησαν με συγγενείς. Ακούστηκαν πολλά και είναι άδικο να λέμε ότι χτύπησαν έναν φύλακα».

Να σου θυμίσουμε, ότι σε ένα από τα τελευταία επεισόδια του ριάλιτι επιβίωσης ακούσαμε τον Γιώργο Λιανό να επιβάλλει ποινή στους δύο παίκτες για την απομάκρυνσή τους από την παραλία. Στη συνέχεια, έγινε γνωστό από την instagrammer Soula Glamorous, ότι κατευθύνθηκαν σε ένα ξενοδοχείο, το οποίο βρίσκεται περίπου 20 χιλιόμετρα μακριά προκειμένου να βρουν τροφή, με την παραγωγή να ενεργοποιεί τους μηχανισμούς για να τους εντοπίσει. Όταν τελικά βρέθηκαν, μετά από αρκετές ώρες, άνθρωπος της ασφάλειας τους ζήτησε τον λόγο. Τότε οι δυο άντρες χειροδίκησαν εναντίον του.

 

Read More

And More