Survivor: Το «κράξιμο» στον Γιώργο Λιανό για το “δύσκολο Survivor” – Τα ειρωνικά σχόλια Βαλαβάνη και Μπο

Ο Γιώργος Λιανός φαίνεται πως… ενόχλησε τους παλιούς παίκτες του Survivor, όταν δήλωσε πως ο φετινός κύκλος είναι ο πιο δύσκολος! Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, «Έλα χαμογέλα» και τον δημοσιογράφο Γρηγόρη Μπάκα μέσα από τον Sfera Fm, θέλησε να απαντήσει σε όσους παλιούς παίκτες του reality επιβίωσης έσπευσαν να τον κατηγορήσουν για πρόσφατες δηλώσεις του.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός παρουσιαστής τόνισε με σαφήνεια πως «θα ήθελα να απαντήσω επειδή μου έστειλαν μηνύματα και αρκετοί παλιοί παίκτες στο Instagram. Χιουμοριστικά ίσως επειδή είπα πως αυτό είναι το πιο σκληρό Survivor. Σε σχέση με τα τρία που έχουν γίνει, δηλαδή από το 2017 και μετά, είναι το πιο σκληρό αυτό και το ξέρω από τους παραγωγούς. Βλέπω πως στήνεται. Καμία φυλή δεν ξεκίνησε με δύο σπίρτα, καμία φυλή δεν ξεκίνησε με τέτοιο καιρό σε τέτοιο σημείο του νησιού που πέφτουν καταρρακτώδεις βροχές και καμία φυλή δεν ξεκίνησε χωρίς να έχει στημένη την καλύβα της».

Να σου θυμίσουμε πως κατά τη διάρκεια προβολής του συγκεκριμένου επεισοδίου, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη (παίκτρια του πρώτου κύκλου) έκανε μια ειρωνική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μη μπορώντας να πιστέψει ότι το φετινό Survivor… είναι το πιο δύσκολο! Με μια έκφραση απορίας έγραψε στα Instagram Stories της: “Το πιο δύσκολο Survivor που έχει γίνει ποτέ; Όντως;”.

Λίγες ημέρες αργότερα και ο Μπο μέσα από τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε στο Πρωινό δεν δίστασε να δείξει τον σαρκασμό του για τον φετινό κύκλο σε σύγκριση με τους προηγούμενους και να μιλήσει ειρωνικά για το νέο Survivor.

«Νιώθω ευλογημένος που ήμουν στο πρώτο που ήταν… τόσο εύκολο και δεν ήμουν σε αυτό το πολύ δύσκολο και δεν θα τα έβγαζα εις πέρας. Είμαι τυχερός. Εντάξει γελάω. Αδικεί τα προηγούμενα παιχνίδια, γιατί το Survivor είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Τα φετινά παιχνίδια είναι πολύ πιο εύκολα και από το δικό μας και από το άλλο. Στο πρώτο εμείς δεν τρώγαμε τίποτα. Ευλογημένα και τυχερά τα παιδιά που τρώνε πολύ καλύτερα από εμάς. Το φακόρυζο το πήραμε μετά από τρεις μήνες σχεδόν. Το φετινό Survivor θα το χαρακτήριζα διασκεδαστικό, για να μην πω αστείο. Ένα παιχνίδι που βασίζεται πιο πολύ στο reality, παρά στην αγωνιστικότητα. Σάκης Τανιμανίδης For Ever!»

 

Read More

And More