Survivor: Το ξέσπασμα του Πάνου Καλίδη κατά του Αλέξη Παππά – “Κόψε τα παπατζιλίκια”

Από σαράντα κύματα έχουν περάσει οι σχέσεις των παικτών της μπλε ομάδας το τελευταίο διάστημα στο Survivor. Οι συνεχόμενες ήττες φαίνεται πως έφεραν προβλήματα στη συμβίωση των παικτών, αφού τα ειρωνικά σχόλια και οι μπηχτές δεν σταματούν.

Αυτή τη φορά, όλα ξεκίνησαν όταν η Άννα Μαρία Βέλλη αναρωτήθηκε που βρίσκεται ο Πάνος Καλίδης, με τον Αλέξη Παππά να απαντά με περίεργο ύφος ότι έχει να τον δει εδώ και 45 λεπτά, υπονοώντας ότι κάπου έχει πάει. 

Όταν ο Πάνος Καλίδης επέστρεψε στην καλύβα και ενημερώθηκε για το τι έχει συμβεί δεν έκρυψε τον εκνευρισμό μου κατά του Αλέξη Παππά και ξέσπασε:

“Εγώ πήγα και μάζεψα καρύδες αλλά επειδή κάποιος από εσάς είπε ότι λείπω 45 λεπτά και δεν ξέρετε που είμαι δεν πρόκειται να μοιραστώ την καρύδα μου με κανέναν. Τώρα μιλάω και λες ότι είμαι ψεύτης. Παππά, τα παπατζιλίκια σου αλλού έτσι; Κόψε τα παπατζιλίκια γιατί θα σε έχω σαν μωρό κου πεπε, κου πεπε. Είσαι και δέκα χρόνια μικρότερος. Για να λες κάποιον ψεύτη σημαίνει ότι τον έχεις συλλάβει να λέει ψέματα…”.

 

Read More

And More