Survivor: Τρικούβερτος καβγάς ανάμεσα σε Μαριάνθη και Νικολέτα – Έπεσαν βαριές κουβέντες – “Είσαι για γέλια”

Μια πολύ έντονη στιγμή παρακολουθήσαμε στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος με έπαθλο επικοινωνία. Ξαφνικά, εκεί που οι δύο ομάδες κανόνιζαν τα ματσαρίσματά τους, η Μαριάνθη Κάσδαγλη άρχισε να ουρλιάζει στην Νικολέτα, για το γεγονός ότι κάθε φορά που κερδίζει χορεύει, ενώ μια φορά δεν είχε βάλει καν τον στόχο, όπως λανθασμένα νόμιζε. 

Φαίνεται πως αφορμή για το ξέσπασμα της Μαριάνθης – η οποία είναι υποψήφια προς αποχώρηση – ήταν μια κίνηση που έκανε η Νικολέτα όπου την κορόιδεψε για τον τρόπο που μιλάει στις κάμερες. Η Νικολέτα ήταν ιδιαίτερα ειρωνική απέναντί της, με την Μαριάνθη να μην αντέχει και να φωνάζει “Το ποτήρι έχει ξεχειλίσει με όλα αυτά που κάνεις. Έλα τώρα κουνήσου τώρα. Καθόμουν εδώ μόνη μου και ξεκίνησε να χαρακτηρίζει το πώς μιλάω. Ναι κολλάω, είναι η πρώτη μου φορά, δεν έχω οικειότητα. Η Νικολέτα βγήκε πρώτη να σχολιάσει. Δεν σε ακούω καν, είσαι για γέλια”. 

“Δεν με νοιάζει καν η αποψή σου για την πάρτι μου. Πίστεψέ με” απάντησε η Νικολέττα με την Μαριάνθη να απασφαλίζει “Γραμμένη σε έχω”.

 

Στη συνέχεια, η Μαριάνθη ξέσπασε σε κλάματα από τα νεύρα της, με τον Τριαντάφυλλο, την Χριστίνα Κεφαλά και τον Αλέξη Παππά να την βοηθούν να ηρεμήσει. Φυσικά το Twitter πήρε το μέρος της, δικάζοντας την Νικολέτα Μαυρίδη για την συμπεριφορά της απέναντι στη συμπαίκτριά της.

Δες τα tweets: 

Read More

And More