Survivr – Γιώργος Κατσαούνης: Οριστικά εκτός παιχνιδιού; Η οργισμένη ανάρτηση της αδερφής του

Αναστάτωση φαίνεται πως έχει προκληθεί στην παραλία του Άγιου Δομίνικου μετά τον έντονο καβγά που είχε ο Γιώργος Κατσαούνης με τον Τάκη Καραγκούνια. Ο πρώτος, κινήθηκε επιθετικά προς τον δεύτερο με αποτέλεσμα να αποβληθεί από τον χθεσινοβραδινό αγώνα του Survivor αλλά και με την παραγωγή να σκέφτεται ακόμα και την οριστική αποβολή του από το ριάλιτι επιβίωσης.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή της Ελένης Τσολάκη “Όpen Weekend” ο Γιώργος Κατσαούνης βρίσκεται πλέον οριστικά εκτός του Survivor, μια ανακοίνωση που πρόκειται να δούμε σήμερα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Μέσα από την ίδια εκπομπή, προβλήθηκε και η ανάρτηση που έκανε η αδερφή του Γιώργου Κατσαούνη παρακολουθώντας το χθεσιβραδινό επεισόδιο μέσα από την οποία εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά της με την στάση της παραγωγής απέναντι στον αδερφό της.

«Ένα από τα χειρότερα επεισόδια. Ποιος άνθρωπος κάθεται να του βρίζουν το σπίτι και να μην αντιδράει; Πόσα να ανεχτούν οι παίκτες αλλά και εμείς ως τηλεθεατές από τον Τάκη που επί μήνες κάνει λεκτική βία; Υπάρχουν παίκτες που έκαναν σωματική βία σε άλλους και δεν πήραν καμία ποινή .

Δε θεωρώ σωστό που πήγε να το κάνει αυτό αλλά δε μας έδειξαν ότι τον ακούμπησαν έτσι όπως είπε. Θα είναι μεγάλη αδικία να αποβληθεί. Παραγωγή δείξτε ποιοι είστε» έγραφε στην ανάρτησή της η αδερφή του Γιώργου Κατσαούνη.

Read More

And More