T-LIVE: Αποκλειστικές πληροφορίες για τη βραδιά του φόνου της Καρολάιν -“Έπνιξα με τα χέρια μου τον σκύλο” – Πώς τσακώθηκε το ζευγάρι

Αποκλειστικές πληροφορίες για τα όσα υποστήριξε ο 32χρονος σύζυγος της Κάρολάιν – μετά την ομολογία του ότι σκότωσε ο ίδιος την 20χρονη κοπέλα –  στην αστυνομία αποκάλυψε η εκπομπή T-LIVE της Τατιάνας Στεφανίδου στον Alpha. Ο πιλότος αποκάλυψε τον τσακωμό τους με την άτυχη Καρολάιν αλλά και πως έπνιξε τον σκύλο τους…

Οι αστυνομικοί δεν του παρουσίασαν τα στοιχεία που είχαν στα χέρια τους. Τον ρώτησαν αν είχαν προβλήματα στη σχέση τους με τη γυναίκα του. “Σε μας μπορείς να μιλήσεις” του έλεγαν οι αστυνομικοί… Tους είπε πως η κοπέλα ήταν συναισθηματικά ασταθής. “5 μέρες ήταν καλά και 2 μέρες η συμπεριφορά της ήταν στο κόκκινο” είπε στους αστυνομικούς ο 32χρονος.  Ότι η κοπέλα ήταν αρκετά χειριστική. Υπήρχαν καυγάδες. Γι΄αυτό πηγαίναμε στον ψυχολόγο. Όταν παραδέχθηκε ότι την σκότωσε αποκάλυψε λεπτομέρειες για τον τσακωμό τους… Ότι όταν το παιδί έπαιζε στο ισόγειο και εκείνος το σήκωσε λίγο άγαρμπα η Καρολάιν έγινε έξαλλη και του είπε:

“Πως σηκώνεις το μωρό έτσι; Τι πατέρας είσαι εσύ;¨” Τότε ξεκίνησε ο καυγάς που λίγο αργότερα τελείωσε. Μετά η Καρολάιν πήγε στον επάνω όροφο και κοιμήθηκε. Ο πιλότος πήρε το μωρό και πήγε στη σοφίτα. Το ακούμπησε δίπλα της και εκείνη ξύπνησε. “Γιατί με ξυπνάς;” του είπε η Καρολάιν εκνευρισμένη. “Πάρε το μωρό από εδώ γιατί με ξυπνάς;” Εκείνη τότε σύμφωνα με τη μαρτυρία του, σηκώθηκε από το κρεβάτι πήρε το μωρό και με μια βίαιη κίνηση το πέταξε στην κούνια. Εκείνος φοβήθηκε όπως είπε για το μωρό. Ότι θα του κάνει κακό η μητέρα του…. Την έσπρωξα στο κρεβάτι. Της έκλεισα μετά χέρια το στόμα και τη μύτη και της έβαλα και μια μπλούζα στο στόμα. “Νόμιζα ότι λιποθύμησε αλλά μετά κατάλαβα ότι είχε πεθάνει” είπε στους αστυνομικούς ο πιλότος.

Συγκλονιστική είναι και η περιγραφή του 32χρονου για όσα έκανε μετά τη δολοφονία της Καρολάιν για να σκηνοθετήσει το άλλοθι του ενώ σοκάρει και η περιγραφή για το πώς σκότωσε τον σκύλο της οικογένειας. “O ίδιος έπνιξα το σκυλί” είπε ο πιλότος στους αστυνομικούς. Σύμφωνα με πληροφορίες βγήκε έξω και έπνιξε το σκυλί και μετά μπήκε μέσα και το κρέμασε στην κουπαστή της σκάλας. “Το έπνιξα γιατί έπρεπε να γίνω πιστευτός σε σας” είπε… Μετά τους αποκάλυψε ότι έσπασε την κάμερα, πήρε την κάρτα sim και την πέταξε μάλλον στον υπόνομο, ή στην τουαλέτα του σπιτιού. Είπε επίσης πως δεν υπήρχαν ποτέ χρήματα μέσα στο σπίτι. 

“Συγγνώμη που σας έλεγα ψέματα” είπε στους αστυνομικούς. “Εσείς μου φερθήκατε σαν αδέλφια και εγω σας έλεγα ψέματα.” Όπως αποκάλυψε η εκπομπή και η αστυνομική συντάκτρια Ηρώ Καρυοφύλλη ο πιλότος ρωτούσε συνέχεια πότε θα δει το παιδί του και τι θα απογίνει με το παιδί τους. Ποιος θα αναλάβει την επιμέλεια του παιδιού. Δεν ζήτησε δικηγόρο ούτε για μια φορά.

Θα παραμείνει για αρκετές μέρες στα κρατητήρια. Είναι συνειδητοποιημένος, ψύχραιμος και έχει καταλάβει τι θα γίνει με το μωρό. Εκτός από τη δολοφονία της Καρολάιν, ο πιλότος βαρύνεται και με ένα άλλο κακούργημα που είναι η δολοφονία του σκύλου.

Read More

And More