Κόλλησαν σημειώματα στο γραφείο του

T-LIVE: Φοιτήτριες των ΜΜΕ καταγγέλλουν καθηγητή για σεξουαλική παρενόχληση

Απίστευτες καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση κάνουν αρκετές φοιτήτριες  στο τμήμα ΜΜΕ του  Καποδιστριακού Πανεπιστημίου για καθηγητή τους. Oι φοιτήτριες κόλλησαν στο γραφείο μηνύματα με όσα βίωσαν από την απρεπή συμπεριφορά του. “Μας ζητάει φωτογραφίες με μαγιό. Δεν θα ξαναπατήσει στο πανεπιστήμιο”

Μια από τις φοιτήτριες μίλησε στην εκπομπή T- LIVE και την Τατιάνα Στεφανίδου και αποκάλυψε πως γίνεται ήδη  ΕΔΕ για το θέμα. “Υπάρχουν καταγγελίες από φοιτήτριες για σεξουαλική παρενόχληση αλλά και ανάρμοστη συμπεριφορά. Το βασικό στην υπόθεση αυτή είναι ότι εδώ και λίγα χρόνια επεδίωκε να επικοινωνούμε μέσω social media και όχι μέσω των ακαδημαϊκών email, όπως λέει ο κανονισμός” είπε μεταξύ άλλων η φοιτήτρια στην εκπομπή”

“Μας ζητούσε φωτογραφίες και πορτραίτα που αφορούσαν και διάφορα σημεία του σώματος”.Το πόρισμα της ΕΔΕ, βρίσκεται στο πειθαρχικό και αναμένεται η απόφαση. Εναντίον του καθηγητή για αυτές τις συμπεριφορές δεν είναι μόνο οι φοιτητές αλλά και καθηγητές. Εμείς θέλουμε να απομακρυνθεί από το πανεπιστήμιο και να μην ξαναέλθει σε επαφή ξανά με φοιτητές με αυτή την συμπεριφορά.

Read More

And More