T-Live: Γιος εφοπλιστή και πρώην παίκτης ριάλιτι συνελήφθη για την ενέδρα με πυροβολισμό στο Περιστέρι (video)

Όπως έγινε γνωστό, ένας 32χρονος πρώην πυγμάχος που είχε μεταβεί σε μάνδρα αυτοκινήτων στην οδό Δωδεκανήσου, στο Περιστέρι, για να πληρώσει μια δόση ήταν το θύμα μιας άγριας επίθεσης. Την ώρα που έφτανε στο σημείο ένα αυτοκίνητο σταμάτησε δίπλα του και βγήκαν δυο άνδρες που φορούσαν κουκούλες.

Σύμφωνα με το newsit.gr, πριν προλάβει να αντιδράσει ο 32χρονος δέχθηκε επίθεση με σιδηρογροθιά στο κεφάλι, ενώ στην συνέχεια τον πυροβόλησαν και στο πόδι. Οι δράστες μπήκαν στο αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν, ενώ αμέσως έσπευσε κοντά του ο ιδιοκτήτης της μάνδρας και τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Μετά από αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή, προσήχθησαν δύο άτομα στην Ασφάλεια ενώ αργότερα η προσαγωγή τους μετατράπηκε σε σύλληψη. Μάλιστα, νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως ο ένας από τους δύο είναι γιος εφοπλιστή, ενώ στο παρελθόν είχε συμμετάσχει και σε ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης.

Ο Θεοδόσης Πάνου βρίσκεται αυτήν την ώρα στην Ευελπίδων, όπου θα μεταβούν οι δύο κατηγορούμενοι σε λίγη ώρα και μετέφερε όλο το ρεπορτάζ στο T-Live. Όπως είπε, τόσο ο γιος του εφοπλιστή, όσο και το έτερο άτομο που βρέθηκε στο ίδιο αυτοκίνητο, αρνούνται ότι έχουν σχέση με το περιστατικό. Ωστόσο οι αστυνομικοί φαίνεται πως έχουν στοιχεία που εμπλέκουν τους δύο άντρες στην υπόθεση, αλλά προς το παρόν το κίνητρο δεν έχει ξεκαθαριστεί.

Δες όλα τα τελευταία νέα για την υπόθεση στο παρακάτω βίντεο από το T-Live:

Read More

And More