T-Live: Η εξομολόγηση της τραγουδίστριας που έφτασε να ζυγίζει 130 κιλά – Στην καραντίνα έχασε 50

Ξεκίνησε την πορεία της στο τραγούδι ως Έλενα Μεταξά, αλλά οι παρεμβάσεις στην εμφάνισή της, το ρεπερτόριο και η πίεση που αισθανόταν έφεραν τις πρώτες κρίσεις πανικού.

Η Αθηναΐς, όπως είναι πλέον  το καλλιτεχνικό της όνομα, προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση στο T-Live με την Τατιάνα Στεφανίδου.

«Από την πολλή πίεση που είχα, άρχισαν να μουδιάζουν τα δάχτυλά μου, να μουδιάζει το χέρι μου, να μουδιάζει το πρόσωπό μου, η γλώσσα μου την ώρα που τραγουδούσα» παραδέχτηκε. Η απογοήτευση την οδήγησε στο να σταματήσει το τραγούδι και σιγά – σιγά άρχισε να κλείνεται στον εαυτό της. «Ξεκίνησα να κλείνομαι στο σπίτι, δεν πήγαινα πουθενά, δεν ήθελα να δω κανένα» δήλωσε, και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ξεσπά στην εξωτερική εικόνα της με αποτέλεσμα να πάρει πάνω από 50 κιλά.

«Έφτασα 120 κιλά, γιατί ήταν σαν να ήθελα να χτυπήσω την εμφάνισή μου. Με είχαν πείσει ότι δεν μπορούσα να εστιάσω στη φωνή μου, γιατί δεν είχα φωνή. Με είχαν κάνει να προβάλλω την εμφάνισή μου ως επί το πλείστον και να ασχοληθώ με το pop τραγούδι ενώ η φωνή μου δεν ήταν γι’ αυτό. Ένιωθα ότι η ικανοποίηση ήταν το να τρώω. Ουσιαστικά ήμουν άρρωστη, μόνο αυτό μπορώ να πω» εξομολογήθηκε.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Η βοήθεια ήρθε μετά από ένα τάμα που είχα κάνει. Ζήτησα φροντίδα και να κάνω αυτό που αγαπάω. Μετά από εκεί που γύρισα, ήρθαν όλα στην πόρτα μου».

Η τραγουδίστρια στην πρώτη καραντίνα ακολούθησε πρόγραμμα διατροφής και άσκησης και έχασε τα παραπανίσια κιλά.

Δες το απόσπασμα από το T-live:

Read More

And More