T-Live – Κραυγή αγωνίας από τον Γιάννη Ζουγανέλη: “Μας άφησαν έρμαια…” (video)

Σοκ στους εργαζόμενους στη διασκέδαση έχει προκαλέσει ότι ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης άφησε σε συνέντευξή του, στο κεντρικό δελτίο του ALPHA με τον Αντώνη Σρόιτερ, ανοιχτό το ενδεχόμενο να μείνουν κλειστά τα μαγαζιά ως το Πάσχα.

Σήμερα, στο T-Live με την Τατιάνα Στεφανίδου φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο οποίος μίλησε για το πόσο πολύ έχει πληγεί ο κλάδος του. «Υπάρχει τρομερό έλλειμμα σεβασμού για όλο αυτόν τον κόσμο που εργάζεται στο σινεμά, στην τηλεόραση, στο θέατρο, στις μουσικές σκηνές. Ένας τεράστιος κύκλος εργασιών αγνοήθηκε παντελώς. Δεν έχει δημιουργηθεί κατά τα προηγούμενα χρόνια το ασφαλιστικό περιβάλλον για να πάρουν οι καλλιτέχνες αυτό το πενιχρό πεντακοσάρι που δίνεται ως επίδομα» είπε αρχικά ο ηθοποιός και τραγουδοποιός.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μας αγνόησαν παντελώς, μας σνομπάρισαν, μας άφησαν έρμαια και δεν κρίνω εξ’ ιδίων τα αλλότρια γιατί εγώ είχα την τύχη να μπορώ να δημιουργώ και ταυτόχρονα να εμφανίζομαι στο θέατρο και στις μουσικές σκηνές, έτσι που ο βιοπορισμός για εμένα έχει ξεπεραστεί».

Δες όλα όσα είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης στο T-live παρακάτω:

 

Read More

And More