T-Live: Τι απαντά ο σύντροφος της φοιτήτριας ιατρικής που τον κατήγγειλε ότι τη διέσυρε στο ίντερνετ

Σε μία σοβαρή καταγγελία προχώρησε μια φοιτήτρια ιατρικής από τη Βόρεια Ελλάδα, όπως έγινε χθες γνωστό. Ο σύντροφός της για να την εκβιάσει, επειδή χώρισαν, ανέβασε στο διαδίκτυο φωτογραφίες με προσωπικές της στιγμές.

Σήμερα, στο T-live φιλοξενήθηκε η δήλωση του 27χρονου που φέρεται ότι διέσυρε τη νεαρή κοπέλα στο ίντερνετ. Ο ίδιος εξήγησε τη δική του οπτική στα πράγματα…

«Το 2020 τον Ιανουάριο βρισκόμουν σε ένα ταξίδι στην Ιταλία και με πήρε ένας τραπεζικός υπάλληλος και μου είπε ότι ξέρει την οικογένειά μου και να βρεθούμε να μιλήσουμε για δουλειά. Γυρνάω από την Ιταλία, και πάω στο ραντεβού και ο τραπεζικός υπάλληλος είναι ο πατέρας της κοπέλας. Κατάλαβα από την πρώτη στιγμή ότι πρόκειται για απατεώνες, μου μιλούσαν για συνεργασίες και δεν με ενδιέφεραν. Μιλήσαμε και για τα προσωπικά, έδειξα φωτογραφίες της κοπέλας που ήμουν στην Ιταλία, τις βλέπει ο τραπεζικός και του λέει ο συνέταιρός του ότι μοιάζει με την κόρη του. Το πρώτο χτύπημα λοιπόν για τη γνωριμία με την κοπέλα, έγινε εκείνη την ημέρα. Μου δείχνει ο πατέρας την κοπέλα, γίναμε φίλοι στο Instagram, αρχίσαμε να μιλάμε και καλά στα κρυφά, χωρίς να το ξέρει ο πατέρας» εξομολογήθηκε στο T-live.

Λίγο αργότερα πρόσθεσε: «Ο πατέρας γνώριζε όλες τις συνομιλίες που είχα με την κόρη. (…) Όντως πιαστήκαμε στα χέρια αλλά υπήρχαν αυτόπτες μάρτυρες, πάνω από 50 άτομα, και του έπεσε το κινητό του κάτω. Και πάνω εκεί που είχαμε πιαστεί στα χέρια, επειδή του έπεσε το κινητό, νόμιζα ότι είναι το δικό μου και το πήρα. Δεν το γύρισα πίσω και ανακάλυψα τις κακουργηματικές πράξεις εναντίον μας. Όλα τα στοιχεία δηλαδή εις βάρος της οικογένειάς μου».

Όσο για το αν ανέβασε φωτογραφίες από προσωπικές στιγμές της νεαρής κοπέλας; Ο ίδιος υποστήριξε: «Μα είναι δυνατόν ο εισαγγελέας να με άφησε ελεύθερο αν είχε τέτοια στοιχεία; Στο πλαίσιο της σχέσης μας φυσικά και αυτή μου έστελνε γυμνές φωτογραφίες και εγώ της έστελνα. Είναι κακό; Είναι παράνομο; Η κοπέλα μου έστελνε γυμνές φωτογραφίες, αφού χωρίσαμε κιόλας. Δεν την απείλησα με όπλο όπως ισχυρίζεται. Στη δικογραφία λέει ότι δεν την απείλησα με όπλο, απείλησα τον εαυτό μου».

Δες το βίντεο:

 

Read More

And More